simmat lite ba

2014-01-31 // 11:41:51 // life of louise // Kommentarer
Göt trött etter simningen imörs. Har sjukaste träningsverken i magen idag så idag har jag bra hållning för en gångs skull. Första gången Natalie var på badhuset här i storstan idag så det var kul att få visa henne runt om i omklädningsrummet. Vår mentor bjöd på godis idag plus att jag blev åter igen höjd i idrott, så idag blir nog en bra dag. 
/LOUISE

outfit 30/1 2014

2014-01-30 // 20:54:33 // life of louise // Kommentarer
Dagen outfit plus en liten detail's of today bild. 
Skämt åt sido (hehe) så sitter jag hos Nataie och borde plugga, men orkar ej. Vi har kollat farmen och gjort lite matte och så har jag ätit upp all mat hon inte vill ha. Hej mänsklig papperskorg. Ska göra ansiktsmasker nu och snacka skit som man ska göra på sleepovers. Som den stalker jag är kommer jag sitta och stirra ut på krogen och alla som ska på stuentfest iväll, det bästa med att ha en kompis som bot precis mitt i stan. Förlåt för rörigt inlägg men är lite high on sugar nu efter allt godis jag åt upp åt Natalie. Pusshej! Only the true, brosan.
/LOUISE

i min väska

2014-01-30 // 10:14:57 // life of louise // Kommentarer
Gjorde ett sånt här inlägg i 8an men har både bytt väska och inehåll sedan dess. Först ut är min väska som är en julklapp.
1. Dator // 2. Pennskrin med pennor, stift och suddd // 3. Hörlurar // 4. Lingongrova (viktigaste i väskan!!) // 5. Tuggummi // 6. Anteckningsbok // 7. Handkräm // 8. Läppstift // 9. Parfym // 10. Visitkort//
Känns så 3e klass att ha pennskrin men det måste ju vara det bästa som finns annars hittar jag aldrig mina pennor i min väska som jag bukar kalla tältet eftersom den är megastor på insidan, som tälet i Harry Potter 4 ni vet. Nummer  9 är från början en hanspritpenna som tog slut så höllde över lite parfym istället. Visitkorten är ifall jag träffat någon som är intresserad av vårt UF-företag. Lingongrovan är ifall jag blir hungrig istället för att springa till hemköp och köpa godis.
/LOUISE

behöver ingen pojkvän...

2014-01-29 // 18:52:24 // life of louise // Kommentarer
...har min pappa istället. Sicken toffel till far man har alltså!
Kan ingenting om blommor förutom att de inte lever längre än en vecka i mitt rum så ska torka dom och ställa dom någonstans när de torkat. Hade prov i svenska idag, gick ganska bra med tanke på att man fick använda datorn :p 
/LOUISE

headache

2014-01-29 // 10:18:55 // life of louise // Kommentarer
Två från igår när jag frös och fick oboy av mamma för att bli varm. Har precis kommit till skolan efter ett benpass på gymmet. Bara lite skakig efter att ha tagit trapporna till skolan. Lyckats skära mig i tummen också, plus att min bff huvudverken är tillbaka. Alltid på onsdagar, why headache why? Förutom att jag kommer förblöda tack vare min tumme och avlida av mina smärtor i huudet och benen har jag matchande underkläder idag, alltid något. 
/LOUISE

i'm alive

2014-01-28 // 21:49:13 // life of louise // Kommentarer
Tänkte säga att jag lever med en bild på mig och världens bästa Moira som är ungefär lika gammal som vår vänskap.
(5 år) Har jag någonsin varit så brun? Att ha den brännan nu skulle inte vara helt fel. Vill utomlands. Massa pussar och kramar till mina nära och kära som öser kärlek över mig dagligen, ni är guldvärda. Ps, pannkakorna var mumsiga.
/LOUISE

-800 grader

2014-01-28 // 17:47:59 // life of louise // Kommentarer
Känns som att det enda jag bloggar om är antingen hur kallt det är eller hur mycket plugg jag har. Skärpning Louise! Sitter i alla fall och fryser ihjäl och pluggar (oh the irony) Har gjort klart massa plugg idag i skolan så har i princip bara 3 saker att plugga på idag. Ska pringa till netto nu och köpa klass eller grädde, kanske båda till pannkakorna som blir till middag. Om jag inte bloggar mer idag så har jag antagligen frusit fast eller blivit insnöad på netto. Fast det skulle inte göra något att bli insnöad bland alla chips. Tänkte tällägga att jag inte alls är avundsjuk på Jessica och Josephine som ska till Australien 1 månad och praktisera på stranden. Inte alls avundsjuk som sagt :)))
/LOUISE

the cirkle of life

2014-01-28 // 11:51:58 // life of louise // Kommentarer
The cirkle of life nike
Hej jag heter Louise och jag är Nike-o-holic. Drömmen är fortfarande dom flourcent yellow nike free run'en. SKA köpa dom asap när jag lagt undar lite cash till sommaren. Simmade med Jessica imorse, lagomt trött i axlar och armar nu. Bästa som finns att gymma på morgonen och ha hela eftermiddagen till vänner (eller ja, plugg..) speciellt när vi slutar hyfsat tidigt idag. Minns ni i 3 an när man slutade 1 och tyckte det var sent? Saknar de tiden!
/LOUISE

fan fan fan fan fan fan

2014-01-27 // 21:33:51 // life of louise // Kommentarer
Var jätteglad och taggad på att gymma, körde ett grymt pass på löpbandet och skulle köra lite armar när jag fick syn på den personen jag aldrig vill se någonsin igen. Rikard. Många av er vet säkert inte vem han är, orkar inte ta upp det hellet för det är så himla mycket. Long story short så började vi prata för ganska precis ett år sedan, alla mina kompisar bara "nej louise, han är inget att ha" och med tanke på att han mordhotat folk, var anmäld för våldtäckt osv förstår jag verkligen inte vad jag tänkte med. Armbågen kanske. Han var den enda jag litat på till 1000% berättade allt och lite till för honom och han fanns alltid där för mig. Efter några månader började vi bråka nästan varje dag och han svek mig. Han bara "jag är kär i dig" och massa sånt, för mig tar det ett tag att utvecka känslor men jag fick känslor för honom och det var det som fick mig att fortsätta "kämpa" för den relation vi hade. En vacker dag orkade jag inte med alla bråk längre, sa till honom för 1749590 gången att jag orkar inte bråka längre, samma dag hade han ett förhållande på facebook. (Inte med mig, lol) Han sårade mig på alla möjliga sätt, hamnade i en depression som tog månader att ta sig ur, han är anledningen till varför jag absolut inte vill ha ett förhållande i dagsläget. Han är anledningen till varför jag inte litar på folk längre. Han är anledningen till varför jag aldrig kommer våga öppna mig för kärlek igen. Känner mig så töntig som sitter och gråter när jag skriver men tror inte någon förstår hur jobbigt jag hade det. Grät mig till sömns på min födelsedag förra året pga honom, trodde det var normalt att gråta sig till sömns efter några månader. Klarade inte av att se honom, allt bara kom tillbaka, läst igenom våra konverationer som jag sparat och nästan saknar honom lite. Hur kan man sakna någon som mordhotat en? Hur kan man sakna en som fick en att försöka ta livet av sig? 
Orkar fan inte mer känslor, spyr på kärlek, spyr på livet. Vart är pausknappen när man behöver den?
/LOUISE

hatar allt

2014-01-27 // 16:47:34 // life of louise // Kommentarer
En kulig bild och en från när jag sov hos Natalie i torsdags. Ser väldigt mörkhårig ut, är så sugen på att bli brunett igen!
Har himlans massa plugg de kommande veckorna, please chilla lite skolan, vill ju hinna träffa kompisar också. Idag måste jag läsa engelska boken, plugga matte, skriva på två redovisningar och plugga till svenska provet. Så glad att tvåan är slut snart! Ska i alla fall till gymmet senare ikväll för att belöna mig själv med lite cardio och kanske rumpa, we'll see.
/LOUISE

outfit 27/1 2014

2014-01-27 // 10:53:59 // life of louise // Kommentarer
Kläning & Skärp - Gina//   Klocka - Regal//
Fick höra av en liten tant i trapphuset att jag hade fin klänning jämt nyss, massa kärlek till henne! Fick också frågan för någon vecka sedan om jag inte är rädd för att kjolen ska flyga upp är jag har så "luftiga" kjolar, och nej det är jag inte för jag har alltid ett par shorts under :) Sitter och pluggar lite med min solstråle nu och snart ska vi dra till maten och äta lite. Efter lunch ska vi köpa hus och göra budgetar för våra framtida liv på juridiken, sjukt kul ju!
/LOUISE

solstråle & sälmate

2014-01-26 // 19:01:09 // life of louise // Kommentarer
Min solstråle och min sälmate, snart får jag träffa er igen! Låg i sängen med min best friend 4-ever huvudverken fram till lunch och sedan har jag hängt på gymmet ett par timmar för att få tänka på annat än hur ont jag har. Simmade med Jessica en stund också innan vi missade bussen hem och tröståt på burgerking. Ska göra i ordning mina anteckningar inför prov i Svenska nästa vecka och sedan ska jag sätta igång med en desig till Amanda. Puss!
/LOUISE

svar Malta 18

2014-01-26 // 14:08:00 // malta Q & A // Kommentarer
» elin
vad hette dina ledare? känner igen
                                                             Rasmus, Anastasia
» Anonym
Vad var det för mat ungefär? :)

» Svar: På hotellet fanns det alltid massa olika att välja på både till frukost och middag. Till frukost fanns det alltid massa bröd, flingor, yoghurtar, rostbröd, tårta (hehe), juice, oboy, frukt osv. Mina kompiar köpte nutella och tog med ner varje dag till frukosten och det var inge som blev sur :) Till middag vet jag inte riktigt vad det var ibland, "typiska" maltesiska rätter skulle jag tro men det fanns ALLTID pommes, schnitzel, pasta, frukt (och tårta, hehe).
» malta
hej ska nog till Malta till sommaren och har lite frågor
vad behöver man inte ha med sig? ( är expert på att ha med för mycket)
vad måste man ha med sig tycker du?
kan du inte skriva ett inlägg om det bästa/ sämsta med Sts resan till Malta? :)

» Svar: Har gjort en packlista HÄR, hade med mig för mycket kläder, använde nog 2/3 av allt jag hade med men shoppade ju för 6500:- där nere så hann inte använda allt helt enkelt. 
Penna och block till skolan är väldigt bra att ha med sig! Annars typ en toffs eller 2 till håret kanske? JO, min rumskompis hade med en sådan där som man stoppar in i uttaget så man får fler uttag (grenuttag) och det var väldigt smart när alla skulle ladda mobilerna samtidigt! :)
» fridakarin
Hur gjorde du med rakningen av ben, armhåla och kanske bikinlinjen är du var på Malta? :)

» Svar: Hade epilerat i princip hela mig så hade ingen hårväxt de första två veckorna men rakade allt varje dag ändå för jag hatar stubb mest av allt. :)
» Frida
Hejhej:) Jag undrar vad man har på sig i skolan, det blir väll jättevarmt om man ska ha t.ex långärmade tröjor? Vad föreslår du att man ska ha på sig?
Och sen undrar jag om splash fun, är det något man måste köpa till, kostnad, eller ingår det?:)

» Svar: När man ska till Malta säger att alla man måste ha långbyxor och långärmat eftersom de är katoliker, men vi hade shorts och linnen och det gick bra! Det enda är att dom inte gillar om man visar underkläderna/badkläderna. Så "trosshorts" och genomskinliga linnen var ingen hitt. 
Splash & fun är något man måste köpa till väl på Malta, det kostade ca 27€ :)
» Elsa
Hej:) Jag undrar om hur det var på partyna? Träffade man mycket folk och vad gjorde man?;)

» Svar: Vi var på numero uno ("party") två gånger i veckan, på onsdagar var det bara STS-elever och då var det även alltid ett tema, vi hade foamparty (skumparty) och black & white dvs att alla skulle ha svartvita kläder på sig. På lördagar var det massa andra språkresebolag där så ja man träffade folk. Vi stod mest på dansgolvet och körde Malta-dansen i flera timmar tills vi skulle hem. Fanns ju folk som haffade också ;)
Sofia
1. Hur mycke fickpengar hade du om du tar bort shopping summan liksom?
2. Tyckte du att suncrest var bra eller hade du hellre viljat bo på ramla?
3. Hur var kvällsaktiviteterna?
4. Är det något du hade önskat att du packat med dig dit eller något du önskade att du inte tog med?
5. Är det värt att ta med systemkamera eller ska man strunta i det?
6. Pratar ledarna bara engelska eller kan man prata svenska med dom?
7. Var hotell rummen små eller lagom?
8. Var det någon som simmade med delfiner? Hört att man kan göra det på splash and fun.
9. När man åkte iväg till stränder och sånt fanns det någon toa där då?
Tacksam för svar!

Svar: 
1. Oj, fick ju 100:- om dagen till mat, resten hade jag till shopping men ca 2000:- (utan shoppingpengarna)
2. Tänkt ganska mycket på det här faktskt. Hade nog helst velat bo på suncrest just för att annars hade jag inte träffat mina fina vänner som jag fortfarande har kontakten med! Sedan var vi inte så mycket på hotellet eftersom vi kunde gå ner på stan, det kunde ju inte dom på Ramla, dom var ju "fast" på sitt hotell men det kanske var lite fräshare, har inte varit där...
3. Dom var väl kul, vissa var lite jobbiga och vi ville helst stanna hemma eller springa ner. Men majoriteten var kul!
4. Jag önskar att jag inte hade packat med en bok och långbyxor. Kom aldrig till användning. Skulle nog ha packat mer trosor eftersom jag gav bort flera par..
5. Jag hade både systemkarera och en liten HD-kamera och använde mest den lilla för att den var smidigare, men visst använde jag systemem också, så ta med den!
6. Det bror helt på ledarna, våra pratade mest svenska medan andra pratade bara engelska.
7. Rummen var ganska lagom, vi hängde ju ca 10 pers i dom på kvällarna och det gick fint!
8. Ja det var ganska många som gjorde det, ångrar lite att jag inte gjorde det.
9. På de flesta fanns det toaletter och mat, på vissa fanns det inte men då sa ledarna till innan så man fick kissa på skolan innan man åkte :)
Har några till att svara på, ska göra det så snart som möjligt men har ni fler frågor är det bara att fråga! 
Vill ni inte kommentera kan ni skriva till mig på kik (@Louisejohanna) där jag svarar direkt eller maila mig på [email protected]  :)
/LOUISE

café Louise

2014-01-25 // 10:55:47 // life of louise // Kommentarer
Lite random bilder från igår, kollade 3D film med Morris och hade en bläckfisk på huvudet :)) Mobilbild på min outfit och jag fikade även med några tjejer i klassen på Café Louise, borde söka jobb där, because my name is Louise.

Har över 20 000 poäng på snapchat nu, det var ju mitt mål innan 2014 började men shit happens, mitt nya mål är
30 000 poäng innan jag fyller år! (om 38 dagar) Är ni sociala på snap släng iväg en till louiseus. Planerna för idag är att övningsköra med pappi några timmar och mysa med mammi ikväll. Håller på att svara på era Malta frågor så har ni några ställ dom NU så svarar jag på dom ikväll! Kanske ska svara på dom i ett videoinlägg? Vad tycker ni?
/LOUISE

oufit 24/1 2014

2014-01-24 // 14:52:00 // outfit // Kommentarer
Poncho - Åhléns// Jeans - Dr.Denim//  Tröja - H&M// Halsband - Lindex//
Såg ut såhär idag, Natalie plattade håret på mig igår och det blev jättefint! Älskar att ha platt hår på vintern när mina lockar inte är sig själva. Dom kanske också blir vinterdeprimerade? Aja, nu ska jag kolla family guy och simsons på 6 an tills jag ska till Morris ikväll. Kanske powernapar också, kommer somna 7 ikväll om jag inte gör det...
/LOUISE