senaste

2014-03-31 // 19:16:12 // life of louise // Kommentarer
 
 
De senaste låtar som jag lagt till i min lista. har haft lite låt-torka under mars men nu har jag börjat hitta nya låtar att fräscha upp mina listor med! Kom hem från stan runt 5 efter att ha gått efter mb på stan när han kollade kläder. Sitter nu med mitt sista glas detox, imorgon är det invägning/mätning för att se om jag blivit något mindre. Har gjort schema för veckan planer och plugg, förhoppningsvis kommer det bli ganska chill. Vill ni veta vad jag ska göra nu? Plugga teori. 
/LOUISE

tillbaka till verkligeheten

2014-03-31 // 10:17:56 // life of louise // Kommentarer
Lektion för första gången på 5 veckor då, känns sådär. Känns ganska bra att ha varit borta för min lärare i engelska är världens gullegris och låter mig och Elias få massa extratid och slipper till och med en muntlig uppgift som alla andra ska göra på onsdag. En annan bra sak med att läsa engelska 6 och 7 samtidigt är att nu när jag gör en muntlig uppgift i engelska 7 slipper jag göra muntliga i engelska 6. Klockan 7 imorse hade jag min sista körlektion innan uppkörninngen och min handledare sa att om jag hade haft uppkörning idag hade jag klarat den. Så det känns väldigt bra! Om en timme har jag student-mösse-möte, idag slutar jag runt 4 och ska då äntligen träffa min fina kille och fika lite.
/LOUISE

I want to be free, I want to just live

2014-03-30 // 20:07:08 // life of louise // Kommentarer
Två från min dejt med Amanda idag. Så skönt att få prata av sig lite med en nära vän efter ett bra tag! Sitter och försöka skriva om en gammal engelska uppgift så den blir mer formell men har noll motivatin till att göra annat än att titta ut genom fönstret och vänta på ett livstecken från mb. Hur klarar folk att va ifrån varandra? Det kliar i hela mig efter att inte ha sett honom på 3 dagar. Nej istället för att sitta här och göra ingenting ska jag äntligen byta design!
/LOUISE

känns som sommar

2014-03-30 // 11:59:49 // life of louise // Kommentarer
Tre år gammal bild på mina och morris skor
Hallå! Sitter på ballkongen och njuter av solen. Känns som 30 grader här uppe, alltså vår ballkong är magisk. Det blåser aldrig och det är alltid 5-10 grader varmare än på gatan eftersom det blir lä här på något konstigt sätt fast det inte borde vara det. Igår satt jag i bikini utan att frysa, de ni. Dagens planer är att plugga lite nu innan lunch och sedan åka till stan och träffa Amanda några timmar innan jag ska övningaköra och förmodligen slutar dagen med att jag krashlandar i sängen och har ångest inför skolan imorgon. Ska försöka få undan så mycket plugg som möjligt också, har en stark känsla som säger att alla lärare komma bombardera oss med inlämningar nu efter 5 veckor utan skola, tjoho. 
/LOUISE

right now i just wished you were here

2014-03-29 // 20:46:55 // new in // Kommentarer
I och med att jag och Jessica hade reunion nr2 sedan hon kom hem från Australien igår fick jag mina födelsedagspresenter! En übersöt klänning, en übersnygg väska och AERO!!! Vägen till mitt hjärta är genom aero mint för de som inte visste det redan. Mhm, levde på aero och coca cola när jag var på språkresa, vem behöver mat när det finns aero? Haft en riktigt lugn dag idag, har mest pluggat och övningskört. Fått 3 av 4 inlämningar gjorda så det känns gött. Sitter med min detox, godispåse, shoppar lite och njuter av ensamheten.
/LOUISE

bikini sommar 2014

2014-03-29 // 10:48:00 // fashion // Kommentarer
bikini summer 2014
Att jag har för många bikinisar redan är inget jag bryr mig om. I år tänker jag hålla mig borta från svart på stranden och köra på mycket blått/turkost/aqua/mintgrönt lite åt det hållet. Tänk er dessa färger till en mörkbrun kropp, mums. 
/LOUISE
ps, klicka på bilden för att de vart de är ifrån!

tack för allt!

2014-03-28 // 20:00:00 // life of louise // Kommentarer
Fick mig en liten goodiebag när jag gick från Affection idag med lite gott och blandat. Hade verkligen inte förväntat mig något så det blev en väldigt glad överraskning! Har redan sagt att jag kanske kommer att va där i höst när vi har praktik igen. Har lärt mig så ortoligt mycket under mina veckor och  jag kommer sakna mina kollegor. Tur att min skola ligger såpass nära att jag kan springa förbi varje dag om jag så skulle vilja.
/LOUISE

sista dagen

2014-03-28 // 10:41:32 // life of louise // Kommentarer
Godmorgon! Ska snart bege mig till praktiken för sista gången, har bakat muffins att bjuda på så det ser jag fram emot. Har diadem idag, känner mig lite som en treåring hoppas inte jag ser ut som en treåring. Mb tycker i alla fall att jag är söt. Är på bra humör idag så bjuder på första pussbilden här på bloggen. Ikväll ska jag träffa Jessica och vi ska förmodligen kolla film och snacka igen lite efter att ha vart utan varandra i 4 veckor. 
/LOUISE

bekännelser - fem snabba

2014-03-27 // 22:23:02 // bekännelser // Kommentarer
» Har brutit alla mina nyårslöften för 2014.  
 
» Är kär
 
» Är FÖR snäll mot mina nära och kära. Vad är att säga nej? Hur gör man? 
 
» Många tror nog att min favoritfärg är rosa med tanke på att jag har väldigt många rosa saker men icke, det är orange eller pool-vatten-blå. 
 
» Kramar mina vänner alldeles för sällan. Måste börja kramas mer. 
/LOUISE

min praktik

2014-03-27 // 17:00:50 // life of louise // Kommentarer
Det här gör jag alltså om dagarna, får massa gratis fika. Näst sista dagen idag, har sålt riktigt bra så det har varit kul. Ligger nu i min säng med mystery boy och ska plugga lite innan vi hittar på något, inviga mina nya badskum kanske? 
/LOUISE

new in - mina bubblor

2014-03-26 // 17:29:34 // new in // Kommentarer
Idag bestämde jag mig för att slå på stort och köpa lite badskum/duschtvål på affection. 3 för 2 till april ifall någon vill passa på, de luktar ENORMT gott och tydligen blir det mycket bubblor när man ska bada. Precis som jag gillar det. Tog den sista av den röda sorten, hihi, ska bada som satan i helgen nu när jag ändå inte har några planer förutom att träffa Jessica en dag. Idag har jag massa massa massa saker som måste göras, har 3 inlämningar att göra till skolan, måste plugga till körkortet och måste övningsköra. Ska försöka hinna med det mesta i alla fall. Hörs!
/LOUISE

today is piercing day

2014-03-26 // 08:10:55 // life of louise // Kommentarer
Mysigt med sommar och poolhäng! Sitter hemma hos mb han är på träning och jag ska strax börja fixa mig och åka till stan för lite praktik. Börjar 10 idag eftersom jag ska springa iväg vid 11 och göra hål i mig själv. Planen är att luncha med Jessica också och ikväll måste jag tyvärr pluga lite. Usch. 
/LOUISE

fitness och inte lika fitness

2014-03-25 // 19:24:52 // life of louise // Kommentarer
Tre från gymmet imorse när jag försökte få till en bra bild till den där satans instagram grejen och en våffla från jämt nyss när jag och mystery boy åt våfflor. Har inte haft tid att blogga idag, åkte hemifrån 20 min efter jag vaknat, gymmade, hade körlektion, åkte hem och bytte västa, åkte till praktiken och när jag slutat åkte jag till grums. Vi tänkte va hurtiga och gå lite men det var så kallt och jag har ingen jacka med mig så vi ligger i soffan istället och borde verkligen plugga båda två men det är ju hockey på tvn. Imorgon ska jag träffa Jessica för första gången på 4 veckor!!!
/LOUISE

måndag

2014-03-24 // 18:29:31 // life of louise // Kommentarer
Lite halft mysig bild från förut när jag kom hem. Har så ont i axeln idag, det går upp i nacken så jag har gått runt och vart spyfärdig hela dagen, inte kul. Blev inte sänghäng hela dagen som önskat, ska ut och övningsköra lite nu och efter det ska jag plugga. Kul blogg jag har som handlar om min väg till körkortet, men det är ju allt jag gör nu för tiden.
/LOUISE

hjärtegullis

2014-03-24 // 09:37:23 // life of louise // Kommentarer
Dom finaste bilderna jag har på mig och mitt hjärtegull, inte långt kvar nu innan vi ses! ♥ 
Det har börjat göra ont i mig så fort jag kollar på bilder med mina tikar, saknar dom så mycket! TUR att det bara är en vecka kvar till skolan börjar, har lite blandade känslor angående det men längtar efter mina kompisar så det ska nog gå bra. Dagens planer är att åka till praktken, luncha med mb och ligga i sängen hela eftermiddagen/kvällen/natten. 
/LOUISE