I wont fast forward

2013-01-31 // 21:35:00 // life of louise // Kommentarer
Usch va trött jag är på matte nu, får alla rätt på de basic och lite utmanande uppgifterna men så fort jag kommer till de svåra stänger hjärnan av och allt blir fel. Har i alla fall 2 veckor på mig att fatta innan provet.

Har bara idrott imorgon, ska bli kul, men akward... Efter idrotten drar jag antingen till gymmet eller och solar, ska hinna med båda men vet inte ordningen än. 

Innan jag går och lägger mig skulle jag vilka tipsa om denna lilla filur på bilden nedan.
Jag har haft problem med acne som kanske inte jättemånga vet, och de lämnar massa mörka och fula ärr efter sig,
Nu under jullovet fick jag tips på bio oil som tydligen ska vara bra mot ärr så jag har nu provat det på mina ärr i 3 veckor och de är nästan helt borta.
Det fungerar även på bristningar (det står på förpackningen) har provat på mina bristningar också (efter att ha vuxit 12 cm på ett år har jag lite på låren) och det fungerar där också de är nästan helt borta!
Mirakeloljan hjälper altså mot ärr, bristningar och även torr hud.
Priset ligger någonstans mellan 100-120:- men eftersom det är en olja är den väldigt dryg och räcker länge!
Update: finns på apoteket
/LOUISE

me gusta esta chicas

2013-01-31 // 15:58:14 // life of louise // Kommentarer
*Felicias mössa, viktigt* 
Sitter med mina tikar på spanskan (fast de har tyska) och smider plander för morgondagen, ska gå på stan efter skola med samma tjejer. Det sitter en 2a framför oss som käkar popcorn, tänkte bara meddela vad chill Thoren är.
/LOUISE

boda borg

2013-01-31 // 12:16:47 // life of louise // Kommentarer
Lite bilder från kära Martina (http://karinmartinaerikas.blogg.se/) från Boda Borg igår med bästa klassen, kolla Natalie på sista bilden, så söt♥
/LOUISE

thats where my demons hide

2013-01-30 // 19:35:12 // life of louise // Kommentarer
Haha på bussresan hem från boda borg idag, alla ville ta bilder med stackars Felicia och Natalie som sov så sött! (Martina har stått för all bildtagning idag så väntar tills hon lägger upp några, hehe) 
Mitt jag vann ju då med hela 13 stämplar, vissa lag fick bara 3, *host, losers, host*
Tackar Erika, Martina och Michel för en bra insats som ledde till seger! 
Måste bara säga att jag känner nog ingen som är lika klumpig som jag, har nog trillat över varje tröskel, gått in i varje dörr, slagit i huvudet och halkat på alla ställen som går/finns. Go Louise och hej blåmärken!
Kom hem runt 5 har och slökollat på tv och ätit, ska nu hoppa in i duschen och sedan kolla på lite mer tv. 
/LOUISE

best feelings

2013-01-29 // 22:45:00 // life of louise // Kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ligger nyduschad i min nybäddade säng och taggar till imorgon när jag ska till boda borg med klassen för att lära känna våra KIGare bättre. Måste gå upp jättetidigt dock, men vad gör man inte för klassen?
/LOUISE

The smell of white lies, a rest from the streets

2013-01-29 // 20:31:42 // // Kommentarer
Fick en fråga om när svaren på Malta frågestunden kommer upp, och jag tror att jag kör till nästa fredag (8/2) så borde svaren komma upp på söndagen (10/2) Så fråga på nu!

Har drågat sönder den här låten de senaste 6 dagarna så tänkte det är dags för er att få höra (och njuta) av den nu.
/LOUISE

outfit 29/1 2013

2013-01-29 // 11:42:11 // outfit // Kommentarer
Tröja - från stenåldern, typ, Wear it//       Jeans - Gina//       Snörskärp - Tillhär en annan tröja
Det där med att gräva ett hål och gå i ide tills maj blir lite mer lockade varje tisdag.
/LOUISE

your glow

2013-01-28 // 21:32:00 // fashion // Kommentarer
En av mina favoritbloggar tipsade om Yourglow.se så jag tänkte göra samma sak. 
De har sjukt fina smycket till riktigt bra priser, allt på bilden kostar mellan 49 - 149:- 
Skulle gärna klicka loss på köpknappen om det inte vore för att jag måste spara till en sak ;)
/LOUISE

you're the only lifeline

2013-01-28 // 18:41:57 // life of louise // Kommentarer
Två från i helgen när jag hade sådan grym träningsverk att jag inte kom ur sängen så mamma fick komma med frukost till mig. Love ya mum!

Det var någon som undrade vilken film jag såg på bio, såg Ego, helt sjukt bra film! Ska köpa den så fort den kommer ut och spela den på repeat i flera veckor och bara suga i mig Martin Wallströms snygghet. Yum!
» klara
Du verkar vara väldigt social & och ha lätt att prata med folk, passar man in på skolan även om man inte är så? Lite konstigt fråga men ja.

» Men gud, är rena rama motsatsen till social! Fick stå framför spegeln och säga till mig själv att inte sitta i ett hörn och titta på de första dagarna som jag vanligtvis gör. 
Kommer ihåg när vi skulle ut på stan och ha skattjakt att jag gick själv så kom Martina fram och började prata med mig så alla är jättesnälla och är taggade på att lära känna alla nya människor i början. 
Men ja, jag skulle säga att alla passar in på Thoren, har kompisar som är ganska blyga (inklusiva mig själv) som trivs hur bra som helst!

en la escuela

2013-01-28 // 12:29:33 // life of louise // Kommentarer
Hallå där! 
Hann inte ta oufitbilder imorse, eller jag ville inte då mitt rum ser förjävligt ut. Sitter nu i skolan med mina favoriter (+ Natalie som kom nu) och ska redovisa om ett föremål från våran barndom nu. Har en mig en tiara för när jag var liten tyckte jag om Grynet.
/LOUISE

JAPP DÅ VAR SNART JANUARI BORTA

2013-01-27 // 15:16:01 // Signe // Kommentarer
Yayy, kom ihåg att blogga idag för en gång skull. Som ni läste tidigare så följde Louise med mig hem och lekte frisörsalong osv, mys var vad det var. Så nu har jag ombre och saknar redan mitt blonda hår, som vanligt. Igår åkte vi in och åt inne i stan och sen skulle jag hem direkt för hade jobb som väntade. Så hela kvällen jobbade jag och min storebror som servitris. Det gick riktigt bra och jag somnade helt slutkörd klockan ett tror jag cirkus. Fick min betalning imorse och mumma så bra det kändes. Idag har jag bara chillat, ätit och pluggat lite halvt. Nu ska jag ta tag i plugget så att denna veckan blir lite lugnare. Men först fick jag en fråga:
 
Alma
Signe! Vart har du köpt din jacka som är typ olivgrön? :) tacksam för svar... Kram!
Svar: den köpte jag på Zara i Stockholm för typ 2 månader sen, om man kollar runt på stan så ser man varannan tjej med den blåa, som tur va så har inte så många den gröna, kram!

Varför Thoren?

2013-01-27 // 11:18:19 // // Kommentarer
» Klara
Kan inte du berätta lite om din skola? Typ hur lärarna och stämningen är etc. Och varför valde du att gå där? (: 

Jättebra blogg!

 

» Jo men visst, jag går då Ekonomi på Thoren Business School här i Karlstad och jag kunde inte vara nöjdare med mitt val! Lärarna är unga och pigga på att lära ut, de går inte på gamla rutiner som högstadielärarna gör och ingen är över 40+ år. Vi har sällan prov utan vi får ofta välja hur vi vill visa vad vi har lärt oss, tex; göra tidningar, inlämningar, filmer, powerpoint presentationer osv. Vi använder oss av datorer hela tiden, enda gången vi använder block är på matten och skriva alla uträkningar i (matteboken har vi online) 

 

» Stämningen på Thoren är jättebra, alla klasser är jättesköna och jag har aldrig kännt mig utanför eller ensam i skolan. Vi gör väldigt mycket roligt inom klasserna och även hela skolan tillsammans typ gangnamtävling, (Stolt att ha vinnaren i min klass) Jag har heller aldrig vaknar och känt "åååå vill inte" utan jag sitter istället och längtar till skolan på söndagkvällarna.


» Jag valde Thoren då jag tyckte att de kändes seriösa och jag gillade det faktum att det ligger mitt i stan ( I duvanhuset, våningen över melkers, JC osv) Lokalerna är fräscha och till skillnad från många andra skolor som har ekonomilinjen har vi praktik. Om jag ska vara helt ärlig så satt jag mitt i natten sommaren innan jag skulle börja 9an och kände världens panik för jag visste inte vad jag ville gå, jag googlade runt på alla skolor i Karlstad och fastnade för Thoren, redan då var det självklart för mig vad jag skulle välja. 

/LOUISE

Åter till civilisationen

2013-01-26 // 14:34:01 // life of louise // Kommentarer
Bestämde mig som sagt för att lämna staden igår och åkte ut till Signe och hälsade på mina gamla barndomsvänner hundarna och fåren. Vi åt gott och färgade håret på varandra, Signe har numera ombre och jag bestämde mig för att bli brunett igen. Trivs som fisken i vattnet, fast det gör jag i alla hårfärger och det är jättejobbigt. Men nu kör jag på den mörkblonda/bruna färgen ett tag. Vi kollade på Gerodie Shore hela natten också, haha beroende av Gary "Gaz" ♥
Jag och Signe åkte in till stan med hennes bror (som klarade uppkörningen igår, grattis Axel) där vi träffade Jessica och Josefine och åt lunch. 
Har nu kommit hem och ska vila lite innan jag ska på bio ikväll.
/LOUISE

nu tar jag helgen

2013-01-25 // 14:08:59 // life of louise // Kommentarer
Hade bara en lektion idag som var idrott, har idrott tillsammans med KIG 3orna, det var en upplevelse. 
Hoppade av bussen vid gymmet och sprang på löpbandet i en timme, Signe kom och sprang med mig de sista 20 minutrarna innan jag åkte hem. 
Har nu duschat, ätit och packat och ska snart åka in till stan för att sedan åka hem till Signe där jag spenderar natten. Hoppas att ni får en bra fredag!
/LOUISE

I aint missing you at all

2013-01-24 // 20:49:33 // new in // Kommentarer
Haft kli i fingrarna på att få shoppa hela hela veckan så idag när jag ändå skulle vänta på bussen i 15 minuter tog jag en sväng på glitter och fyndade på rean. 45:- för båda.
Sitter nu och myser med granatäpple och mörk choklad, imorgon är det fredag och guuuuud vad jag har längtat!
/LOUISE