bekännelser 2.0

2014-02-28 // 20:44:00 // bekännelser // Kommentarer
» Har sjukaste åsikterna om strumpor. Tycker vita är sexigare än svarta samt att tjejer inte borde ha höga strumpor utan bara låga då det ser tjejigare ut.
» Vill tatuera in ett Peter Pan citat på revbenen. 
» Har sett 1 avsnitt på gossip girl i hela mitt liv, vet vem som är "gossip girl" så känns onödigt att se det.
» Trodde på riktigt att min morfar hette Kalle tills jag var 13 då jag fick veta att han inte gör det, haha. 
» Brukar drömma om att jag solar solarium, blir så ledsen varje gång jag vaknar och inser att jag fortfarande är likblek.
» Är jättestolt över mig själv som har: "du har slutat med allt som kostar pengar och långsamt dödar dig" - Jessica. Vad det är kan vi ta en annan gång...
» Har en mapp på datorn som heter "depression" med massa depp-bilder som jag kollar när jag mår dåligt och så mår jag ännu sämre :) 
» Mitt favoritord är penis
» Enligt Natalie är jag den mest sex-beroende människan hon mött. De ni. 

en sång om sälar

2014-02-28 // 10:40:00 // life of louise // Kommentarer
Lite random "jag håller med" från twitter. Sitter på tåget till Stockholm nu. Har massa planer men först på listan är att jag och Amanda ska skriva vårt bidrag till melodifestivalen nästa år. Den kommer handla om sälar. Är mest spänd på hur det kommer att gå för mig i Stockholm med mitt shoppingförbud :)) Haha önska mig lycka till!
/LOUISE

samsung for the win

2014-02-27 // 21:59:26 // life of louise // Kommentarer
Packar för fullt för tillfället, kommer för första gången i mitt liv ha magtröja imorgon på konserten, tur jag gått på diet och blivit av med mitt magfett! Eller ja, det mesta i alla fall. Största problemet är dock vilka skor jag ska ha..
Har ni sett Samsung galaxy s5?? Finns att köpra från och med 11 april. Personligen får jag vänta till augusti då när s5 mini släpps. Jättekul att vänta 1 år på en mobil, verkligen :) Nejdå, jag är inte bitter, klarar mig fint med min tegelsten som stänger av sig 24/7, det är piano. 
Rätt snygg ändå.
/LOUISE

venga

2014-02-27 // 14:00:09 // life of louise // Kommentarer
Blev lunch med Moira igår efter en snabb sväng på stan. Hamnade hemma hos henne och såg på american horror story en stund innan hon drog till gymmet och jag åkte till landet där tröjor hänger på väggen. Spenderade natten där och har idag kollat lite serier, umgåts med ägaren av lägenheten och gått en pw med Felicia. Sitter för tillfället i fotbad (min kropp är helt död) och har skypeat med Signe en liten stund, nu känns livet bättre! Ska börja packa nu, Avicii imorgon!!!
/LOUISE

solarium snack

2014-02-26 // 17:17:00 // life of louise // Kommentarer
Ni vet när man sitter hemma en kväll i februari och kollar igenom bilder från sommaren som känns så nära men ändå så långt borta och så blir man arg på sig själv för att man va så extremt solbränd men när bildenra togs tyckte man att man va likblek? Det är just den känslan jag har just nu. Har lite "olämpliga" bilder på min tanline från teneriffa så sitter här och jämför med dagens bränna som inte ens existerar. Vet att jag tjatar om min bränna jämt men att ha gått från att sola flera gånger i veckan sedan 8an till att inte ha solat på 6 månader är så ovant.
Unviker min spegelbild när jag inte har kläder på mig, känner mig verkligen ful och äcklig men har gett mig fan på att inte sola förän i april för att spara pengar. Det är ändå ingen som ser mig naken förutom jag själv och pensionärerna på badhuset. Tänk att jag solade för ca 100:- i veckan i 3 år, vill inte ens tänka på hur mycket det är...
/LOUISE

outfit 26/2 2014

2014-02-26 // 11:16:25 // outfit // Kommentarer
Scarf - gina // Tröja - H&M //  Byxor - Carlings //  Klocka - Regal //
Ingen fejsbild idag för jag har skrubbat bort all brun utan sol och ännu inte tagit på mer :)
Vart uppe sedan 7, tränat i två timmar och sedan gjort mig i ordning och kollat top model. Ska alldeles strax åka in till stan och träffa Morris några timmar, behövs verkligen! Misstänker att det blir lunch? Är hungrig redan nu så mat av något slag vore fint. Vet inte när jag kommer hem men gjort ett tidsinställt ifall det blir sent. Puss!
/LOUISE

beslutsångest vårjacka 2014

2014-02-25 // 17:19:40 // fashion // Kommentarer
Har gått runt och gjort absolut ingenting idag, eller egentligen har jag gjort massa saker med mest för att jag haft så tråkigt. Suttit och kollat på vårjackor, har ingen aning om vad jag ska ha för någon. Har några alternativ som jag sitter och velar mellan. Please help meh. Ps, kunde inte skriva med åäö med den fonten så fick fynda ihop något på engleska. 
Äger en grön en beige och en svart jacka som fortfarande duger i krig så det lutar åt antingen skinjackan eller bomberjackan men den korta beiga va också fin... Ska sova en stund nu (har kommit in i dagis-vanor där jag måste sova några timmar på eftermiddagen för att inte somna 7 på kvällen) och sedan övningsköra till bergvik med mammi och kolla på mer jackor. En röd kanske? GAH, ångest.
/LOUISE

Om en månad

2014-02-25 // 11:28:51 // life of louise // Kommentarer
Tycker det är jättespännande att tänka framåt och sätta upp mål för månaden som man ska ha gjort/klarat inom en månad. Om en månad har jag varit 18 i 21 dagar (fyller om en veckaaaaaaa!!!) jag har en vecka kvar till uppkörningen, är på min sista praktikvecka och sitter förmodligen och saknar mina classmates (och Jessica) efter att ha varit utan dom i 5 veckor. 
Mina mål för Mars är i alla fall att ta en piercing, och fortsätta med min diet. Borde jag klara galant!
Två från Teneriffa, för att det faktum att jag saknar sol, bad och bränna är väl ingen nyhet?
/LOUISE

gosis

2014-02-24 // 19:18:50 // life of louise // Kommentarer
En gosig bild på min gos som jag inte vet när jag kommer träffa nästa gång </3 6 mars typ. Saknar när hon bodde hos mig och vi gjorde inget annat än att sitta i soffan. Sagt farväl i Jessica idag, sovit några timmar på soffan, övningskört, och nu funderar jag på att sova igen. Är så trött och jag vet inte varför. Har inga planer alls på hela lovet förutom att träffa Morris på onsdag och åka till Stockholm på fredag så kommer nog bli rätt mycket sänghäng och rätt lite intressant bloggning. Ska försöka kommer på något intressant att blogga om!
/LOUISE

farväl fika 2.0

2014-02-24 // 09:24:10 // life of louise // Kommentarer
Det låg ett par vantar och väntade på mig när jag kom hem igår, behövt ett par lite tunnare till när jag är ute och vandrar. Ska inviga dom genom att vandra till gymmet och kötta lite armar och mage, har inga planer förutom det och att svänga förbi Jessica när jag vandrar hemåt för lite kaffe och farväl-fika (hoppas på fika) innan hon drar till Australien en månad.
/LOUISE

hold on... sneakers are coming

2014-02-23 // 20:18:41 // fashion // Kommentarer
 
casual spring outfit
Länge sedan jag satt i polyvore och gjorde collage men så såg jag på internet att sportmodet kommer i vår och att man ska "sneaker up" fällde en glädjetår och gjorde vågen all by myself av lycka. Älskar sneakers av alla dess slag, lever i mina nike air force 1 och skulle inte säga nein till dessa skönheter av Marc Jacobs. Kommer säkerligen slänga upp både 1, 2 och 3 inlägg om fina sneakers under våren. Längtar tills man kan ha det på bilden på sig utan att frysa ihjäl. 
/LOUISE

svar malta 19

2014-02-23 // 13:33:00 // life of louise // Kommentarer
» Frida
Lärde man sig engelska när man var på Malta? Eller var kurserna dåliga? :)

» Svar: Jag lärde mig inte så mycket då jag alltid haft MVG/A i engelska utan de va mest repetition av fonetisk skrift och så fick vi lära oss massa uttryck typ "smart som en uggla". Men tror att många andra lärde sig :)
» juli
Hej! såna aktiviteter som man kunde välja till ångrar du att du valde dom eller att du inte valde till något? var du till secilien eller vet någon som var där? ( tänckte i fall det är värt att välja till det eller inte) :)

» Svar: Jag köpte bara till en aktivitet (spirit of Malta) och ångrar att jag inte köpte till splash and fun (vattenlandet). Nej jag åkte inte till Secilien men min rumskompis gjorde det du hittar hennes blogg HÄR :)
» Frida
Hej! jag fundrar på att åka till Malta i sommar men har några frågor. Kände du att det var lätt att komma in i gänget? var det många från norden men framförallt från sverige? förstår att du åkte international... längtade du hem någon gång eller tänkte man inte alls på det?? :)

» Svar: Första dagen kommer jag ihåg att jag trodde alla skulle bli best friends forever typ men så va det inte utav det var andra dagen när jag, Jessica, Alexandra och Evelina åt lunch på en restaurang som vi klicka med Eve och hängde med hennes rumskompisar (Lisa, Lina och Viktoria) resten av resan. Är så glad att vi hängde med dom, världens underbaraste tjejer! 
Yes jag åkte international :) 
Min mamma är fortfarade lite sur på mig för att jag bara ringde 3 gånger på 3 veckor, 2 gånger den första dagen på Malta, en gång den andra veckan. Jag hade inte tid att längta hem, hade så mycket annat roligt att göra under dagarna. Så nej jag längtade inte alls hem. :)
» Matilda
Hej Louise! Jag och en kompis ska åka till Malta i Juni och jag trodde från början att det var det bästa alternativet att bo i en värdfamilj men nu efter att jag har läst din blogg (som är väldigt bra) så börjar jag att tveka... Nu undrar jag om det är bäst att man bor på hotell eller i en värdfamilj? Vad tror du är roligast?

» Svar: Hej vilken svår fråga! Jag har ingen erfarenhet av att bo i värdfamilj eftersom jag bodde på hotell. Det jag hört är bra saker förutom att vissa familjer åt lite konstig mat (på hotell fanns det flera alternativ varje kväll) Man kanske kommer närmare de man bor ihop med i värdfamiljen än ALLA på hotellet men samtidigt träffar man fler på hotellet så det är helt upp till dig hur du och in kompis vill bo :)
» Anna
1. Hur många sängar finns det i rummen?
2. Är det ledarna som väljer vilka man sover med?
3. Är jag för gamal om jag är 17 när jag åker?
4. Har läst på din blogg att du är sugen på att åka igen, varför gör du inte det? :)

» Svar:
1. 4 i varje rum!
2. Ja de sätter ihop listorna på vilka man sover med på STS huvudkontor men man kan välja en kompis när man bokar resan så det är 100% säkert att man hamnar i samma rum. Man kan även välja att bo som enda svensk.
3. Nej inte alls! Vet flera som va 17 när de åkt till Malta!
4. Jag och Jessica pratade på det men vi kom fram till att det inte skulle bli samma sak utan de de umgicks med sist och vi skulle ha för höga förväntningar på allt eftersom det blev så bra första gången :)
» Anonym
När du var i Malta var du brunett då?
Isåfall hållde färgen? Eller försvann det mycket?

» Svar: Ja jag var brunett, hade min riktigt hårfärg till typ 90% så det enda som hände var väl att jag fick lite ljusare färg på grund av att jag var i solen konstant i 3 veckor :)
Har ni fler frågor är det bara att fråga! 
Vill ni inte kommentera kan ni skriva till mig på kik (@Louisejohanna) eller maila mig på [email protected]  :)
/LOUISE

live från grums

2014-02-23 // 11:21:37 // life of louise // Kommentarer
Hallå där, live update från grumses, har på mig en keps som det står M på och M står för mat. Vi har kollat prison break i typ ett dygn och sovit. Ska åka tillbaka till Karlstad efter lunch och kolla på hockey med Natalie och hennes Amigo. Ciao!
/LOUISE

saknar dig till 1000

2014-02-22 // 19:33:00 // life of louise // Kommentarer
Hej Signe, det här inlägget är till dig. 
Idag är det 7 månader och 1 dag sedan du lämnade mig här i kylan. Har inte gått en enda dag som jag inte saknat dig. Du har alltid varit där vid min sida oavsett om jag haft svart, rött, gult eller brunt hår, om jag haft sne-bena eller inte, varit kär eller hatar killat. Alltid alltid alltid har du varit där sedan vi var 2 år. Har jättesvaga minnen från när vi var två och jag gick fram till dig och visa upp mina coola rosa byxor. Kommer ihåg att vi spillde vatten i dock-rummet och skyllde allt på David och Elof. Kommer ihåg när vi satt i varsin sida av sandlådan och min mamma kom och bara "varför leker ni inte ihop" och jag bara "vi bråkar, men det för inget för imorgon är vi kompisar igen". Det går inte att vara sur på dig, du sprider för mycket glädje och energi. Jag saknar dig min lilla energisprutare. Jag vill verkligen att du njuter av dina månder i USA för när du kommer hem släpper jag dig inte på hela sommaren. Saknar dig min andra halva, skype snart? 
Älskar dig mest i världen Magnus / Din Louiseus♥

gold forever

2014-02-22 // 13:37:02 // life of louise // Kommentarer
Bild från klassfesten för jag har ca 1000 som jag inte lagt upp ännu :))
Hallå där, snabbt inlägg innan jag sätter mig i bilen igen och kör lite mer. Är hemma på lunchpaus för tillfället. Har kört några timmar idag och det blir nog någon mer innan jag hoppar på bussen till grums vid 4. Tar inte med datorn men har gjort inlägg så det kommer upp som vanligt mellan 2-3 om dagen!
Hade gött!
/LOUISE