presents! - Ullared

2012-07-30 // 22:37:28 // life of louise // Kommentarer
Mina paranteser har varit på semester i 5dagar utan moi, jag tror att de har varit i Malmö mestadels av tiden, och så tog de en tur på ullared igår och göteborg idag. Och jag som hade namnsdag den 21 juli (Johanna) fick lite presenter (bilden↑)
Jag hade bara "önskat" mig torrshampoo, nagellack, rakgel och ögonbrynstrimmer så resten blev en glad överrraskning! 
Tack så mycket mor och far :) 
Planerna för morgondagen ser ut som förjande ; 
- Hämta ut en soffa till vardagsrummet uppe, vi ska äntligen göra klart det efter 3 år haha!
- Klippa gräset på jobbet, sommarjobbar inte längre har dock kvar mitt vanliga jobb som inneär att jag måste tillbaka en gång i veckan och klippa gräset :(
- Träffa Jessica och Josefine runt 5 och grilla / berätta om Malta.
Nu ska jag förtsätta min rumsrensning.
puss!
/LOUISE
 

dagens outfit 29/7 2012

2012-07-30 // 21:43:43 // outfit // Kommentarer
Igår hade jag på mig detta där ↑
Tröjan är ifrån Newlook (Malta)
Dr.Denim Byxor
Och Shoes ifrån Pricemark (Malta)

En kille skrev till mig på facebook att han hade sett mig påstan och att jag hade "coolaste tröjan någonsin" haha! Jag tycker det är skitkul när killar märker en tjejs kläder.
På Malta hade jag ett par skor som gick sönder och då köpte jag nya, och så var det två killar i skolan som bara "har du köpt nya skor?!" Jag kan meddela att jag kramade dom båda för att de var så söta och märkte det/ sa det.
Så det kan ni tänka på boys, tjejer äääääääälskar att få kommentarer om sina kläder. I alla fall jag ;)
/LOUISE

did you know?

2012-07-28 // 18:51:50 // life of louise // Kommentarer
- Jag äger 6 par svarta jeansleggings.
- Jag är världens "vänner" nörd. Jag kollar på det nästan varje dag.
- Jag vill lära mig grekiska, men jag har ingen anledning att lära mig det. Känner ingen grek, och har varit på kreta en gång. 
- Jag har spanska släktingar men har aldrig hälsat på dem i Spanien, därimot har jag träffat dem flera gånger i Sverige. 
- Efter Malta har jag fått mycket bättre självförtroende.
(moi innan vi körde parasailing)
- Jag är hur bra som helst på att göra smörgåsar, och skulle gjärna stå i köket och göra mackor till mig framtida pojkvän.
/LOUISE

new in 28/7 2012

2012-07-28 // 16:40:08 // new in // Kommentarer
Fick med mig ett par shorts hem ifrån bik bok igår på stan efter bion med Moira. 
299:- fattigare.
Yes, jag har gått upp i vikt efter Malta och allt jävla "yolo"-ätande, och allt har hamnat på låren/magen,
Så nu får vi ta tag med hårdhandskarna!
/LOUISE

Dagens snygging: Ryan Gosling

2012-07-28 // 02:29:20 // // Kommentarer


Länge sedan jag körde dagens snygging, ska börja med det oftare. Kör ett säkert kort nu. Ryan Gosling yum!
Älskar hur Emma Stone säger i  crazy stupid love  "fuck it's like you're photoshoped!" Och det ser han nästan ut att vara för satan i gatan vad snygg!
/LOUISE

Kvällsbesök

2012-07-26 // 22:41:31 // life of louise // Kommentarer

Hej bloggen, jag skulle blogga mer om blogg.se hade en androidapp eller fixade så att mms-bloggningen funkade igen. Men nu fungerar det inte så jag måste slå på datorn varje gång. Jag åkte i alla fall och köpte två tårtor efter jobbet idag (sista dagen imorgon och då bjuder man tydligen på tårta) men så fick jag oväntat besök vid 8, en hungrig gäst och så vipps var ena tårtan borta. Dock är vi bara 6st som jobbar så en kanske räcker, haha. Har gjort klart alla planer för helgen också, och på onsdag åker jag till Stockholm, kommer hem på torsdag sedan åker jag till Halmstad på fredag. Nej nu ska jag försöka sova lite. Puss! /LOUISE


SVAR +MALTA!

2012-07-25 // 22:42:55 // malta // Kommentarer
SVAR MY: aw , love you <3333
 
SVAR HANNA: Jag bodde på Suncrest Resort, och hotellet var helt okej, i början trodde man att det var rena rama slottet man hade kommit till eftersom det är helt galet enormt! 
Jag har en video när jag går ifrån lobyn till mina kompisars rum, ska lägga upp den och bilder ifrån hotellet så småningom :)
 
SVAR IRMA: Jag åkte med STS och bodde på Suncrest resort.
Mitt råd till dig är ÅK, ÅK, ÅK!! Man har så roligt precis hela tiden, det sa swosh och så hade 3 veckor gått!
Till det här med drickandet... Jag tänker vara 100% ärlig mot dig, jag vet inte om STS kommer att gilla detta men men, det är  bättre att du får veta sanningen right?
Det förekom drickande, både på rummen och ute på "clubbar". Men du måste inte dricka om du åker dit, du väljer ju själv om du vill dricka eller inte :) 
Du kommer säkerligen att gilla Numero Uno som jag nämde tidigare, varje onsdag och varje lördag = disco! Sedan hade vi poolparty och beachparty också. Görkul!

(Orkar inte skriva om dagar just nu, + att jag väntar på att folk ska lägga upp lite fler bilder på facebook då jag inte fick med min lilla kamera överallt.)


/LOUISE


What didn't kill me, It never made me stronger at all.

2012-07-25 // 22:20:48 // life of louise // Kommentarer
Om någon jag känner ifrån Malta läser detta kan dom lista ut vilka jag skriver om. Men endast om de var med mig på Malta. 
Det är skitjobbigt att gilla någon som bor 10 timmar ifrån mig med bil. 
Och så tar det 51 timmar att cykla 143 timmat att gå.
Tänkte bara visa mina små kycklingar att jag är jättejobbig när jag gillar någon. Inte för att jag gillar någon speciellt ofta...
NEJ USCH VAD JOBBIGT! 
Nej nu ska jag skriva om yttligare tre dagar på Malta, stay tuned.
/LOUISE

I'd give away a thousand days just to have another one with you

2012-07-23 // 20:31:40 // life of louise // Kommentarer
Jag orkar inte blogga, min design är bajsful och varje gång jag kollar på min nya (som jag håller på med) så typ gråter jag av glädje för att tanken på att ha den här en dag till får mig att vilja spy. 
Idag gick jag upp vid 6 och tog mig på något flummigt sätt till jobbet där jag gick runt med feber och hostade på allt och alla hela dagen.
Anledningen till att jag inte bloggade igår var just för att jag hade feber och låg halvdöd i min säng, kollade på vänner och creepade folk på facebook.
Jag har även inlett en "rumsrensning"  från golv till tak och in i minsta lilla låda, slänger allt jag inte vill ha längre. 
Gud vad jag febersvamlar!
Vicci, Lisa, Jag och Filip i skolan @ Malta.
Standarden varje gång man skulle ta en bild, "En fin och en ful!"
Miss my little darlings, dock ska jag, Jessica, Lisa och Evelina ner till Halmstad den 3/8 och hälsa på Vicci och Lina i ca 4dagar, sedan drar vi upp till Götet och stannas hos Lisa och Eve i några dagar. It will be fun!
/LOUISE

29/6 , 30/6 , 1/7

2012-07-21 // 21:28:49 // malta // Kommentarer
29/6 FREDAG: 
Dagen började med att jag vaknade efter alldeles för lite sömn och på något sätt gjorde jag mig i ordning och hoppade in i Jessicas bil som kom runt 8 om jag inte minns fel. Vi Körde till Landvetter där vi mötte upp alla vi skulle åka med och träffade våran ledare Anastasia för första gången. 
Vi gick på planet till Frankfurt, dock blev det lite förseningar eftersom det var storm påvägen så jag fick sitta där tyst och snäll mellan 2st tyskar. 
Vi bytte sedan plan till det som gick till Malta där hamnade jag brevid Amalia som jag inte kände så bra då så det var lite akward stämning. 
Vi landade på Malta mitt i natten och tog små röda bussar till hotellet / värdfamiljerna för de som skulle dit. 
På hotellet så var det någon (Anastasia kanske?) som ropade upp några namn i taget och gav oss rumsnyckeln och nyckelkort. 
Jag hamnade i samma rum (157) som Jessica, Hanna och Alexandra. 
När vi kommit till rummet så blev vi överbjudna till rummet brevid där några snälla tjejer berättade om hur allt "fungerade" osv. 
 
30/6 LÖRDAG: 
Dagen började med frukost mellan 7-9 coh direkt efter frukosten hade vi "möte om regler" och träffade skåne för första gången, samt presenterade oss llite.
Bland annat fick vi lära oss:
- Att inte åka hiss
- Att vi var TVUGNA att vara på våra rum efter klockan 12
- Att vi har alltid samling 15min innan bussarna kommer
- Vilka saker som är obligatoriska att göra 
osv..
Efter "mötet" gick jag och Jessica ut till poolen och solade i någon timme (fick ränder på en timme) sedan blev vi hungriga och gick in där vi mötte Alexandra, Evelina, Lina, Viktoria och Lisa som också skulle äta.
De köpte mat på hotellet medans jag Jessica och Eve gick och käka pizza /pasta. 
Efter det gick jag Jessica och Eve runt och letade efter internetcafé men slutade upp på hotellet brevid framför varsin dator en timme.
Vi gick även runt i "byn" och letade efter affärer men hittade inget, vi såg dock när dom grillade en gris. 
På kvällen fick vi veta att det var Numero Uno, ett disco som vi skulle på varje lördag och onsdag. Så vi fixade oss och åkte dit. Väl där så dansade jag med Jessica, Lina, Lisa, Eve och Viktoria hela kvällen. Man stötte dock på en och en annan spanjor som var lite väl på och prektiskt taget jukkade på våra ben.
Klockan 23.30 var vi tillbaka på hotellet och somnade ganska direkt.
(bilderna är hannas då jag inte har några från själva "dansandet" på Numero Uno.)
1/7 SÖNDAG:
Vi vaknade, åt frukost och sedan åkte vi till en strand runt 11 om jag inte minns fel. 
Där solade vi, badade, svettades sönder i 5timmar. Jag, Jessica, Lina och Viktoria bestämde oss för att betala 6euro var och simma ut till ett vattenland med isberg, studsmattor i vattnet med mera, så vi lekte där ute i misnt 2 timmar och bråkade med maltesiska barn och blev kompisar med andra barn. 
När vi kom hem från stranden bestämde jag och Jessica oss för att hitta McDonalds som vi hade hört rykten om vid frukosten så vi gick upp och ner för varenda gata i Bugibba och efter nästan en timme hittade vi det. 
På kvällen gick jag och Jessica upp till rum 223 (Lina, Vicci, Eve och Lisas rum) och hade efterfest. Vi kallade och kallar fortfarande det för efterfest fast det oftast bestod av haribosnören, nutella, chips, dricka, prat, skratt, kortspel och ibland massage. Efter att tag kom deras grannar (Norskarna) över för första gången, fast bara Jens och Nils Henrik så vi satt och lärde oss norska till halv 1. 
Rasmus (ledaren) kom vid 12 och kollade oss men vi gav honom chips så han stannade kvar och lärde sig norska han med, så jävla söt ledare.
Efter det gick jag och Jessica tillbaka till 157. 
trötta tjejer efter stranden. 
/LOUISE

Dj Broiler

2012-07-21 // 19:22:14 // life of louise // Kommentarer
 
Jag har fått Dj Broiler på hjärnan tack vare våra 3 norska grannar på hotellet, det gick nog inte en kväll utan att de spelade honom, han skulle va bättre om han sjöng på engelska, men jag kan ju norska ganska bra nu så för mig spelar det inge roll.

Idag vaknade jag i Moiras källare efter att vi låst in oss där igår kväll med massa onyttigheter och filmer. 
Vi la oss vid sundsta och solade lite (vill behålla brännan) och pratade i någon timme. Runt halv 4 drog jag hem där mamma och pappa väntade med hemska nyheter.
DE HAR SÅLT MIN FUCKING MOPED UTAN ATT FRÅGA OM LOV!
JÄVLA AS!!!!!!!!!!!!!!!
Jag är inte ledsen över själva mopeden, utan det faktum att de först ljög om vart den var, och att de inte frågade om de fick sälja den utan bara gjorde det bakom min rygg när jag var i Malta.
As-holes.
Fick i alla fall 15,000 för den.
Nu ska jag i alla fall packa upp resten av alla grejer och göra i ordning ett inlägg om Malta!
/LOUISE

malta 2012

2012-07-20 // 15:26:00 // life of louise // Kommentarer
 
 
Hello there people who are reading my blog!
From now on this blog in in English only, since I'm very good at it now after Malta.

Eller inte, jag tror att jag pratade mer Svenska än Engelska på Malta...
Tyska, Franska och Norska blev det en hel del av också...
Jag har haft the time of my life på Malta, med sol, bad, killar, bus, skola, och så vidare.
Jag har planerat hur jag ska blogga om det, jag kommer att skriva om några dagar i taget (ca 3-5) och lägga upp "tillhörande" bilder, och sedan kommer jag att göra extra inlägg om olika "kategorier" typ ledarna, skolan, stränderna osv.
Låter bra tycker jag.
Nej nu ska jag umgås med Moira som ligger och sover i min säng, guuuuuuu vad jag har saknat det bruden!
/LOUISE
 
 
 

gif bomb 11/7

2012-07-11 // 23:27:00 // one direction // Kommentarer
Jag saknar mina killar helt galet mycket!
Om jag någon gång får chansen att träffa dem, ska jag fråga Niall om jag kan få hans hängselbyxor (från när de sitter i soffan) Jag har tyckt att de är helt galet snygga sedan de signerade skivor till oss svenska fans i höstas.
GAH! Tomten, om jag inte träffar Niall innan jul, kan jag få ett par liknande hängselbyxor då?
/LOUISE

Samuel Danielsson följer mig på twitter!

2012-07-09 // 23:17:00 // // Kommentarer
 
Jag tycker att ni ska kolla in den här helt galet bra gjorda videon till One2Five där de sjunger Payphone aucustic!
(inte alls jag som gjort videon, nejnej. Och samuel skrev inte alls "amazing" till mig på twitter, och han skrev inte heller "tack för texten med ;)" Eller började följa mig... 
Okej, det är jag som satt 1 på torsdagsnatten innan midsommar och detta blev till.
Dom gillade den i  alla fall, och som sagt  skrev Samuel till mig, iiiiiiiiiiiiiiih.
/LOUISE
 

BUMPER

2012-07-07 // 23:09:00 // life of louise // Kommentarer
TJO!
Visar upp min mobil, och mina skal , alla två som jag hann köpa under en vecka. 
Det silvrigt spegelskalet (man ser asbra, lika bra som en spegel) köpte jag på telenor (inte av André, dock en annan snygging!) kostade 199:- och man fick putsduk, skärmskydd och mass aandra saker i priset.
Mitt älskade bumper skal vad jag TVUNGEN att ha till Malta! Skyddar runt kanterna extra mycket, och det är ju i regel där mobilen landar när man tappar den. 
Beställde det från http://www.24.se/ på måndagen innan jag åkte, fick det på onsdagen. Bra och snabbt, rekomenderar sidan starkt!
Galet billigt också, 79:- när precis samma kostar 199:- på andra sidor ;)
/LOUISE