new in - HPI

2013-02-28 // 18:24:54 // new in // Kommentarer
Imorgon är det mars och först nu har jag införskaffat mig en mössa! Bättre sent än aldrig, eller hur?
Nu är halva månadspengen slut men jag är i alla fall varm om öronen!
Hämtade som sagt ut ett paket tidigare, det var min Louise tröja, den luktar gott.
/LOUISE

kickstart

2013-02-28 // 13:42:54 // life of louise // Kommentarer
Jag och Felicia kickade av våran halv 8 hos mig tävling igår som sagt, träffades tidigt på stan och handlade mat. 
Åkte hem till Felicia och lagade mat, resten av tikarna (förutom Natalie som inte kunde komma) kom vid 6. 
Hade en kul kväll med mat, kortspel, film osv. Kom hem närmare 12 och somnade på direkten. 

Har idag hämtat ut ett paket som jag ska visa senare, för nu ska jag ta en pw. Skulle ha simmat men jag känner mig lite snurrig och vill vara nära hemmet ifall synen försvinner igen. 
/LOUISE

halv 8 hos mig?

2013-02-27 // 12:22:05 // life of louise // Kommentarer
Igår träffade jag Jessica en stund gick sedan till gymmet och tränade för att sedan kolla på Harry Potter med Amanda hela kvällen. 
Idag har jag än så länge tränat med amanda och fått biljetter till genrepet på fredag, kommer därmed att få se mitt livs kärlek på scen. Oscar♥
Kommer stalka skiten ur honom så fort han kommer till Karlstad kan jag meddela. 

Nu ska jag snart åka till stan och träffa Felicia vi ska handla mat tills ikväll då vi ska hosta halv 8 hos mig för tikarna. 
/LOUISE

min garderob

2013-02-26 // 16:42:30 // fashion // Kommentarer
»Anonym:
Hej Louise! 
Först måste jag bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, den är jättefin!:D 
Och sen har jag en fråga/ett förslag! 
Skulle inte du kunna visa en bild på din garderob, samt dina favoritplagg? 
Jag älskar (oxå) dina kläder, underbara! *O* 
Ps. På ZARA finns det en tröja som det står "Louise" på, hihi;) 
Kram:)
Här är då delar av mina garderober, som ni kanske har jag väldig bra ordning och reda. Kanske ser normalt ut för blotta ögat, men ni ska veta att jag har noga sorterat alla kläder efter kategorier te.x. så har jag mina strumpor indelade i 7 kategorier. (Hjälp-mig)
Efter några dagars betänketid och många tittat i garderoben har jag kommit fram till att det här är några av mina favoritplagg. 
Överst från vänster har vi 1: vit stickad tröja med skärp från Lindex, 2:svart/vit/grå stickad tröja från Cubus, 3: svart linne från H&M4: vattenfallskjol från Gina Tricot.
På andra raden har vi 5: rött linne från H&M, 6: gröna jeans från Gina Tricot, 7: pjamaströja från Hollister (fast jag har den jämt i skolan hehe) 8: svart skärp från Bikbok
Det jag gillar mest med dessa plagg är att de är sköna att ha på sig och att de passar till mycket. 
Kjolen hade jag som topp med ett skärp i midjan när jag var utomlands senast. Saknar sommaren och att kunna vara lite kreativ med outfitsen! 
/LOUISE

you make me happy, whether you know it or not

2013-02-25 // 22:10:08 // life of louise // Kommentarer
Har försökt att blogga i 2 timmar nu men det går inge vidare, har fastnat på youtube, facebook osv, ni känner säkert igen er.
Tänkte mest påminna er om att jag fyller år om 7 dagar, dvs en vecka. Martin var den första som sa grattis, han grattade mig redan i lördags. Tack du!
Nu ska jag smyga ner och hämta lite frukt och mumsa på till någon bra film.
/LOUISE

one way or another

2013-02-25 // 13:17:57 // life of louise // Kommentarer
»Anonym
skulle inte du till trysil? :)

»Svar: Nej! Det är min kära gästbloggare Signe som jut nu befinner sig i Trysil. Signe gästbloggar en gång i veckan och ni kan läsa alla hennes inlägg i kategorin "Signe" :)
Några bilder från gymmet där jag idag körde lite cross, lite rodd och sedan styrka med benen i fokus. 
Det har även hänt något med mitt hår, det typ står ut från huvudet och jag får inte ner det! Får se om en dusch hjälper...
Är förövrigt hyfsat lyklig idag, kanske visar varför senare men nu ska jag duscha och sedan sätta mig i solen, vill inte sitta inne.
 

gråter av lycka!

2013-02-24 // 23:15:08 // life of louise // Kommentarer
Åhåhåhåh ominstallerade spotify för att se om jag kunde få den gamla varienten tillbaka istället för den nya som sög jättehårt. Det fungerade och nu är allt som det ska och jag kan stalka alla igen. Känns bra!
Åkte hem till Morris idag där hon väntade med pankakor och film. Har myst i soffan hela dagen och nu har jag ganska precis kommit hem. 
Har gjort ett träningsschema till den kommande veckan, då jag har slarvat med både maten och träningen den här veckan. Eftersom jag nu har lov och inga speciella planer har jag planetar att köra stenhårt varje dag!
/LOUISE

i can be the one to make you feel that way

2013-02-23 // 23:39:13 // life of louise // Kommentarer
Tja sliten! 
Håller på att somna vilken sekundsom helst, men kände kli i fingrarna efter att blogga lite. Sitter och pratar lite en mr.x, nejdå, pratar med Martin fast jag tror att han sover. Han och Fredrik har match imorgon, lycka till!
Tänkte bara meddela er om att jag har nackspärr igen, precis på samma ställe som sist, börjar grina bara jag vrider huvudet åt vänster. Döda miiiiiiiiiiiiig, tack på förhand.
Har sovit bort den här dagen också, bra start på lovet känner jag. 
/LOUISE

förstörd

2013-02-23 // 14:19:21 // life of louise // Kommentarer
Känner mig helt förstörd för tillfället, sov mer än 16 timmar under dagen igår och är fortfarande trött. 
Känner mig helt förstörd för att undervika folk är inte kul och ännu mindre kul är det att inte svara på +10 sms för att vissa måste lära sig när det är dags att släppa taget. 
Känner mig ur form för jag har bara tränat två gånger den här veckan.
Känner mig äcklig för jag måste duscha.
Blir en lugn första dag på lovet, ska duscha i 5 timmar för att bli lite pigg och sedan göra lite saker hemma som man inte hinner annars.
/LOUISE

new in - Louise

2013-02-22 // 21:13:18 // new in // Kommentarer
Fick ett tips från en läsare om en tröja från Zara där det står Louise på, visade den för pappa och nu är den påväg hem till mig!
Hon kom med lite tips på vad jag kan blogga om också, jättekul och passande då jag har lite bloggtorka.
Har ni några förslag på vad jag ska blogga om? Eller önskerubriker som många körde med ett tag? Typ min träning eller hur jag sminkar mig? Ni får komma med förslag!
/LOUISE

LOVET KUNDE INTE KOMMIT MER PASSANDE

2013-02-22 // 21:00:59 // Signe // Kommentarer
hej folket, den här veckan bara försvann, helt sjukt! Hur tränat varje dag, pluggat lite lagom, varit hos min favorit, ätit middag hos Hannapanna med Sannapanna, sett på nattinnebandyn med bra folk och sagt hejdå. Imorgon åker jag till Trysil i en vecka med Sanna, det kommer bli så perfa, haha tror det var tionde gången i år som vi åker, viktigt att hålla i traditionerna, tråkiga när jag är borta är att jag inte hinner träffa vänner, men Louise du och jag får ha vår sleepover så snart som jag kommer hem! Pusspuss

fågelholks- sm

2013-02-22 // 14:51:57 // life of louise // Kommentarer
Bara jag som inte riktigt gillar nya sporify? Varför kan jag inte få se vad alla mina facebookvänner lyssnar på? Gillar det inte! Man kan ju inte ens söka på vänner om man vill kolla vad de har för listor. Hoppas innerligt på att jag drömmer om att denna hemska uppdateringen har hänt, spotify ska inte handla om  att ha massa followers och skit. Nu är jag grinig, märks det?

På caset igår kom det några personer och berättade om fågelholkar, vi skulle sedan på 24 timmar bygga en egen holk, och bestämma vilken sorts fågel som skulle bo i den och vart i sverige/världen den ska sitta. 
Vi började med våran holkis vid 2 och blev klara 11 på kvällen. 
Stannade kvar i skolan med trevliga  människor och spelade landhockey, målade hästar och lärde känna nytt folk. 
Vid 3 låste jag, Felicia, Fredrik, Martin och Natalie in oss i ett grupprum och försökte sova, gick dock inte speicellt bra så vid 4 gick alla vi hem till Natalie för att sova 2 timmar innan vi var tvugna att gå tillbaka och städa skolan.
Har haft jättekul, fast alla blev trötta och griniga till och från hela natten så slutade tikarna i alla fall inte i skilsmässa!
Ph 1,2.3 - Holk under konstruktion!
Ph 4,5,6 - Mat är bra för själen (fick bli subway till middag då pizzan skolan köp in tog slut </3 )
Ph 7,8,9 - Felicia med sina födelsedagspresenter, jag sover (hamnade senare på golvet, mycket skönare) , amanda och moi. 
/LOUISE
 

24 timmars case

2013-02-20 // 19:38:23 // life of louise // Kommentarer
Imorgon klockan 9 påbörjar jag mina 24 sista timmar i skolan innan lovet. 
Vi ska ha 24 timmars case imorgon, vad caset är vet vi inte än då det är hemligt.
Vi vet bara att vi kommer att bli indelade i smågrupper och att vi kommer få en uppgift som vi ska komma på förslag/lösningar till på 24 timmar. Ska sitta i skolan hela natten och klockan 9 på fredag mårgon ska vi redovisa vad vi har kommit fram till. Är sedan ledig resten av dagen, såklart. 
Har packat gymväskan och ifall jag får mig lite sömn hade jag tänkt köra kondition på fredag som vanligt. 
Om uppdateringen imorgon blir jättedålig för att uppgiften är svår/jag har för kul eller jättebra för att vi blir klara fort och kan ta det lugnt hela natten vet jag inte än. 
/LOUISE

andas ut

2013-02-20 // 14:10:00 // life of louise // Kommentarer
Har gjort klart provet nu för ca15 minuter sedan, sitter och väntar på att mina amigos ska bli klara så jag har någon att prata med... Har världens skabbdag idag, har inte kännt mig så här skabbig på länge så jag underviker att bli med på bild. Har hört från ett håll att vi måste sitta kvar i skolan till 4 och jobba med en samuppgift som jag redan är klar med. Har också hört att vi får gå hem, vet inte vad jag ska tro så jag väntar lite. 

»Anonym
Är det mycket plugg på ekonomi? Har du bra betyg? :)
 

»Svar: Både ja och nej, för det mesta är det väldigt lugnt på Thoren men vissa veckor är det lite mer att göra. Som den här veckan när vi hade 2 prov och två inlämningar, det är ovanligt mycket för oss :)

Jag har A i engelska och naturkunskap och ligger för tillfället på B nivå i matte, företagsekonomi och svenska. (Ska dock försöka höja mig) Resten vet jag inte, men jag skulle nog säga att jag har ganska bra betyg.

/LOUISE


you found me

2013-02-19 // 18:47:42 // life of louise // Kommentarer
Snark. 
Det känns som att mitt liv för tillfället består av plugg, powernaps och mer plugg. 
Hade prov i spanska idag, tror att det gick ganska bra med tanke på att vi inte har pratat/lyssnat/läst spanska på hela året. Har det fruktade matteprovet imorgon, tror att jag kissar på mig så nervös är jag. Men jag ska ta en powernap till och sedan kolla hur mycket jag minns av allt jag pressat in i skallen den senaste veckan.
Skulle bjuda på lite nya, snygga egobilder om det inte vore för mr.finne på min näsa som lyser upp vardagen med sin röda färg. Så ni får två från nyår istället.
Så här se 95% av bilderna jag försöker ta på mig själv ut i alla fall... 
/LOUISE