31 mars

2013-03-31 // 18:12:12 // life of louise // Kommentarer
Åkte till Moira en stund idag och hjälpte henne rensa i garderoben, fick mina födelsedagspresenter också, det på bilderna ovan samt en tröja, love it! Tröjan kommer ni säkerligen att få se i framtida outfit-inlägg.
Sitter nu och kollar på någon film med Zac Efron där han springer runt i kallingar hela tiden, me gusta... 
/LOUISE

glad påsk!

2013-03-30 // 12:11:11 // life of louise // Kommentarer
(Mest använda rubriken idag?) 
Sitter på påskkärrings-vakt då mina föräldrar är ute och går, behöver verkligen tvätta håret, men jag vill inte missa några små påskkärringar, så jag får vänta tills de kommer hem. Planer för dagen har jag inga förutom att vägra äta påsk-mat, förstår inte hur folk kan tycka att det är gott. Själv har jag köpt hem en paj.
Kanske ska övningskörs lite också, körde i trafik sist och det gick super! Synd att jag måste lära mig köra manuel också, jag tycker automat räcker, hehe. 
Glad påsk på er i alla fall! Puss!
/LOUISE

havregrynspankaka

2013-03-29 // 10:04:49 // life of louise // Kommentarer
Mer frukost-bilder! Om det fortsätter såhär får jag byta namn till Louise-frukost-blogg, haha!
Läste i veckan om dessa havregrynspankakor och provade att göra en idag, toppade med keso och bär, supergott!
Väldigt mättande också, blev mätt på 3 tuggor och är fortfarande mätt nu efter ca 2 timmar. (Brukar alltid bli hungrig efter 20 min var jag än äter till frukost annars) Rekomenderas!
/LOUISE

frukt-frukost

2013-03-28 // 10:39:16 // life of louise // Kommentarer
Lyxade till min vanliga tråkiga müsli-och-te-frukost idag med lite jordgubbar och kiwi. Supergott!
/LOUISE

outfit 27/3

2013-03-27 // 20:20:45 // outfit // Kommentarer
Tröja (Ny) & Jeans - Gina//       Armband & Vit tröja - H&M//
Haft favoritbyxorna på idag, så idag har vart en bra dag! Åkte och solade efter skolan, efter att inte ha solat på över 2 veckor så känner jag mig nu lite fräschare. 
Har även vart och storhandlat med mamma och nu ska jag skriv klart en uppgift, sedan är jag pluggfri för ikväll! Fullmåne inatt också, bara jag som inte kan sova då?
/LOUISE

bullfika

2013-03-27 // 13:25:39 // life of louise // Kommentarer
God lunch alla snyggingar! Har bullfika i skolan för tillfället på historian.  
Var på gymmet imorse och hela kroppen skakade när jag var klar av utmattning, bästa känslan!
Hade nästan ingen mat hemma så det fick bli müsli, russin och grönt te till lunch.
/LOUISE

mat mat och new in

2013-03-26 // 21:12:36 // life of louise // Kommentarer
Gick till Sandys efter skolan för lite plugg med Felicia, slutade med att vi satt där i 3 timmar och pratade om allt mellan himel och jord. Fick även med mig en tröja på väg dit som jag visar imorgon!
Vid 6 mötte vi upp Amanda och Natalie och gick till O´learys och åt, är så sjukt mätt nu att jag knappt orkar röra mig. Tur att jag ska till gymmet imorgon innan skolan säger jag bara!
/LOUISE

ringar

2013-03-26 // 11:43:00 // outfit // Kommentarer
Har kommit in i ring-period igen, så har letat fram alla mina ringar och idag blev det dessa som får pryda mina fingrar. 
/LOUISE

haircut

2013-03-25 // 19:21:51 // life of louise // Kommentarer
Åkte och klippte mig innan skolan idag, klippte av det en bra bit och det känns så skönt att bli att bli av med allt slitet! Fick lite insider-tips av min frisör som gör att håret slits mindre så de ska jag prova. Fick stylat hår också, kände mig finast på skolan idag, i alla fall i håret. 
Bloggen kommer bli bättre den här veckan, förlåt för att ni har fått läsa mina tråkiga inlägg om att jag inte mår bra, ska bli ändring på det nu :)
/LOUISE

helgen

2013-03-24 // 12:58:40 // life of louise // Kommentarer
Var på PT-träning i fredags och efter det körde jag kondition i en timme, har fått mycket bättre kondition, blir så glad av framsteg!
Igår stod jag på barnmässan i 6 timmar och kem hem närmare 6 på kvällen som jag sedan spenderade med mina föräldrar och brädspel. Kul med lite kvalitetstid också.
Idag har jag vart på jobbintervju, hoppas att det gick bra! Vill åka till stan och shoppa lite, men tror jag väljer att spara pengarna till en annan gång. Är så fruktansvärt trött på allt i garderoben för tillfället, kan det inte bli lite varmare så man slipper tjocka tröjor i alla fall?
Ska nu istället ta tag i det jag skjutit upp hela helgen, plugg.
/LOUISE

visste ni att?

2013-03-22 // 18:00:00 // bekännelser // Kommentarer
» Jag har tre facebook konton. Men bara ett jag använder, det gick inte så bra när jag skulle skaffa facebook och det laggade med min mail så det hela slutade med att jag fick göra en ny mail för att sedan äntligen kunna få fb!
 
» Jag sminkar mig varje morgon men torkar alltid bort det i skolan. Så onödigt egentligen att stå och sminka sig i 15 min varje morgon när jag ändå någon timme senare går till skoltoan och torkar bort det. Tror mest att det beror på att vi sitter med datorn jämt och då efter någon timme framför datorn blir min hy fet och då går jag och torkar bort allt istället. Kan också ha något att göra med att jag gick osminkad nästan hela 9an och är ovan med smink.
 
» Jag får alltid lock i vänster öra när jag gör chins  på gymmet. Sjukt jobbigt! Dock släpper det oftast när jag är klar... Har haft problem med vänster öra sedan jag var i spanien över jul, får lock nästan dagligen.
 
» Jag shoppar nästan aldrig längre. Har fått en helt ny syn på livet typ, köper inte längre kläder för flera 100:- i månaden som jag egentligen inte tycker om och därför bara använder 1 gång. Försöker istället att köpa det jag verkligen vill ha /behöver. Kände ju ett behov/kli i fingrarna av att köpa kläder när jag var yngre, det spelade ingen roll vad det var eller om jag tyckte om det, att lämna över pengarna över kassan fick mig att må bra. 
 
» Jag går sällan av bussen utan hoppar istället. Vet inte varför, det sitter väl i hjärnan, går ett steg och hoppar resten. (Gäller om jag går av bak på bussen)

Ps, mamma hälsar att hon som snart fyller 44 fick visa leg på systemet...
/LOUISE

mentalt utmattad

2013-03-21 // 19:05:13 // life of louise // Kommentarer
Herregud vart är världen påväg? Louise bloggar!
Känner att jag saknar bloggen lite, har dock några tidsinställda kvar, men tänker låta dem komma upp som planerat då jag inte vet hur mycket tid jag kommer få över i helgen. 
Mått lite sådär till och från ett tag nu, tror jag är mentalt utmattad.
Därför jag har tagit en liten paus från bloggen, för att vila och ta hand om mig själv. 
Mår just idag mycket bättre förutom att jag är hur trött som helst efter gymmet, men jag vet inte hur jag kommer att må imorgon, så jag kommer att försöka blogga när jag mår bra och känner att jag har tid till det. Låter det bra?
I helgen ska jag i alla fall på jobbintervju och jobba på barnmässan nästan hela lördagen. Och plugga, hur kunde jag nästan glömma det?
Lite från min veckan, fick A (hör och häpna) på spanskaprovet, både åt och fikade på Sandys och fick alla mina stämplar på gymmet och blev belönad med en t-shirt och en handduk. 
/LOUISE

throwback thursday

2013-03-21 // 18:00:00 // life of louise // Kommentarer
Har över 800 bilder från Malta, varje gång jag kollar hittar jag någon jag inte sett eller lagt märke till förut, jättekul att ha så många bilder och kunna minnas tillbaka. Shoppingen, skolan, solen, stränderna, festerna, nätterna, vännerna♥ vill göra om allt!

önskeoutfit

2013-03-20 // 18:00:00 // fashion // Kommentarer
Funderar på att införskaffa mig liknande byxor, tänk vad chill att ha i skolan och snyggt. Som att ha mjukis. 
Tycker även att skorna från gina är riktigt snygga!
/LOUISE

svar malta 10

2013-03-19 // 18:00:00 // malta Q & A // Kommentarer
» Anonym
håller du kontakten med folk du träffade på malta än?
har ni träffats igen? kram <3

» Svar: Njaae, hade väldigt bra kontakt med de jag hängde mest med i början och vi träffades ju bara någon vecka efter att vi kommit hem. Vi träffades även på reunion i oktober, men sedan dess har det vart lite sådär med kontakten. När min förra mobil blev stulen blev jag även av med deras nummer... Men saknar mina maltavänner gör jag nästan varje dag♥ Skulle va kul att träffa dem igen till sommaren!
» Anonym
hej, jag har några frågor ang malta!
Var det flera som åkte själva och isåfall fick de lätt vänner eller var det svårt eftersom man inte kände någon från början?
Kunde det bli att de var själva typ första dagen då eller hittade alla ett kompisgäng direkt?
Om man är lite blyg är det svårt att få vänner då och måste man vara väldigt på för att inte hamna utanför eller är alla snälla och tar med en?
Och var det flera av de vännerna du lärde känna som bodde i värdfamilj? vad tyckte dem om det? :)

» Svar: Hej! 
Ja det var flera stycken som åkte själva och i början (på flygplatsen) var de som åkte ensamma med de andra som åkte ensamma då de inte hade någon annan och de som åkte med någon redan var ganska tajta. 
Det var ingen som var själv varken på flygplatsen eller de första dagarna på malta för det finns alltid folk som är snälla och låter "de ensamma" vara med och sedan så vill ju alla bli kompis med så många som möjligt. Innan man klickade med vissa så hängde nästan alla med sina rumskompisar.
Även fast folk inte tror det är jag sjuuuuukt blyg, är så glad att jag åkte med min kompis! Fast väl där typ släppte allt och jag pratade med allt och alla. Ingen i min grupp blev utanför när folk efter några dagar hittat nya kompisar.
Jag lärde inte känna någon i värdfamilj men jag hade en kompis sedan innan som bodde i värdfamilj och han tyckte att det var bra :)
» anonym
vågar man åka på språkresa själv, kommer man inte bli ensam?

» Svar: Ja man vågar åka själv! Jag börjar själv bli riktigt sugen på att åka igen efter alla era frågor och funderar på att åka själv om jag inte får med mig någon :)
» Alicia
Hejhej! Jag undrar hur mycket fickpengar du hade med dig när du åkte till Malta? :)

» Svar: Hej! Jag hade 8000:- med mig varav 2000:- var till mat som jag fick av mamma och pappa. :)
» Alicia
Kan du ha en frågestund?

» Svar: Har preciiiiiis haft frågestund! Men då jag fick helt sjukt många frågor funderar jag på att ha en till ganska snart, i april kanske?

Har ni fler frågor är det bara att fråga! 
Vill ni inte kommentera kan ni skriva till mig på kik (@Louisejohanna) eller maila mig på [email protected]  :)
/LOUISE