Gott nytt år!

2012-12-31 // 17:30:48 // life of louise // Kommentarer
Gott nytt år på er mina småfisar!
Ska snart dra mig mot torget där Felicia väntar och så ska vi dra vidare till Haga, kommer blir en toppenkväll!
/LOUISE

Gran Canaria - det är öken

2012-12-31 // 12:16:27 // resor // Kommentarer
Tog med min lilla mamma ut till sanddynorna innan solen gått upp en morgon, sprang runt i öknen i flera timmar, helt sjukt jobbigt. All sand, vartenda litet sandkorn kommer ifrån Sahara i Afrika, helt otroligt att allt flyger över havet och landar här. Man får ju inte med allt på bild det är lite tråkigt, det är mycket mer i verkligheten, och det var så himla fint att se solen gå upp!
/LOUISE

komprimera mera

2012-12-30 // 21:39:09 // life of louise // Kommentarer
Har spenderat större delen av dagen i sängen med mag- och ryggont. Skulle ha träffat My och Josefine, men som sagt så mådde jag inte bra och valde att istället ligga hemma. Runt lunch tog jag en hel hög med tabletter och åkte in till stan i alla fall i jakt på något att ha på mig på nyår.
Mina föräldrar har ändrat sig hej vilt de senaste dagarna om jag ska få vara med kompisar eller inte efter att jag varit olydig i Spanien och så sent som igår bestämde de sig för att jag ska  få vara med kompisar. Sprang runt lite snabbt och fick med mig både det ena och det andra så som klänningen på bilden, lösögonfransar osv.
Hela eftermiddagen har jag komprimerat ihop mina garderober, och möblerat om och gjort massa plats till nya kläder. Har nu en halv garderob att fylla! (note to self: Köp en till hylla och nya galgar!)
Ska lägga mig och försöka komma på några bra nyårslöften tills imorgon nu. Puss!
/LOUISE
 

new in gran canaria

2012-12-30 // 16:49:01 // new in // Kommentarer
Gick nog till Yumbo-center en gång om dagen och kollade på allt krims-krams och souvenirer överallt. Fick en favoritaffär där de sålde smycken och där majoriteten av det på bilden är köpt.
Priset på armbanden låg mellan 1-6€ (10-60kr) 
Halsbandet kostade 8€ och ringen 6€ tror jag om jag inte minns fel. 
Mobilskalet kostade 8€.
Förövrigt hade de inte spciellt mycket shopping, fanns vissa riktiga butiker, men de hade inget som intresserade mig. 
Fanns dock ett köpcenter som jag vill gå till Ronda tror jag det hette där de såg ut att ha mer riktika butiker så som bershka, men vi kom aldrig dit.
/LOUISE

massa dagar 6 (snart klar!)

2012-12-30 // 11:18:41 // life of louise // Kommentarer
Dag 28 – Något du inte kan lämna hemmet utan. - Min bebis, innan han blev stulen då..
Dag 41 – En bild av ditt hem. - mitt sovrum, en del av mitt hem
Dag 51– Dina bästa vänner. - Har många fina vänner, kunde inte få med alla på en bild men mina snygga hulkar är rätt bra.
Dag 53 – En bild av ditt favorit smycke. - Mitt halsband med ängeln och hoppet på.
 
Dag 55 – Vad ska du bli när du blir stor? - Just nu är jag inne på advokat= tjäna pengar. Men brukar ändra mig ganska ofta, kanske vill bli delfinskötare om 6 månader, who knows...
 
Dag 56 – Något du är beroende av.- Har nog gjort det ganska klart att jag gillar Tumblr (och one direction)
Har bara 7 dagar kvar nu och det är nyår imorgon, hade ju planerat att vara klar på nyår men det blev inte så...
/LOUISE

outfit julafton

2012-12-29 // 20:32:00 // outfit // Kommentarer
Hemska gardiner på hotellet, men men. 
Hade på mig en klännigt från Nelly samt lite fina smycken och converse. You heard it, jag hade converse på julafton. Hade hade de, träningsskor och flipflopp med mig så hade inte så mycket val.

Har haft några som har undrat hur jag blev av med mobilen, så jag tänkte att jag tar det här och jag tänker inte svara på frågor om det senare. 
Natten den 25-26 december gick jag, Emma och Lars ut, vi åkte till Kasbah center där alla ungdommar hänger. Det var gaaaaaalet kul där men som tjej fick man passa sig, killar som slogs om att gnida sig mot en och vi såg till och med folk som satt och tog hasch. 
Efter någon timme med dans gick vi till nästa ställe (efter massa gratisdrinkar var jag väl inte 100% nykter) i dörren sprang jag på denna "Martin" vi hade träffats på samma ställe någon dag tidigare, han bara "Hej Louise! Vi träffades här för någon dag sedan." Vi gick in och dansade samtidigt som alkoholen kickade in. 
Minns inte mycket mer från natten, men jag blev nedsupen av "Martin" (folk sa till mig att hans pupiller var såhäääääär stora, så han gick förmodligen på något) vi gick i alla fall ner till stranden. Kommer ihåg att vi såg två poliser och att jag sprang runt och välte på minst 10 solstolar och letade efter min mobil. Det sista jag minns är att vi sitter i en taxt påväg tillbaka till Kasbah och där springer jag in i Lars och pappa som hade letat efter mig.
Tänker som sagt inte svara på mer frågor då jag inte minns mycket mer, har berättat mer för några få kompisar.
Jag är varken ledsen eller orolig över min mobil eller "Martin" (så det behöver inte ni heller vara), det jag inte kan sluta tänka på är att jag skulle ha träffat en riktigt trevlig kille från Västerås senare samma kväll/morgon, men det blev inte av då "Martin" kom ivägen. Jag mår jättebra nu, det är bara lite läskigt att inse att shit hände det verkligen mig?  
/LOUISE

new in 29/12 2012

2012-12-29 // 17:54:16 // new in // Kommentarer
Träffade aldrig Signe idag, det var massa strul med busstider osv. 
Hann dock med en snabbis på stan, fick ju lite pressentkort i julklapp så jag tänkte handla lite billigt. 
Fattar dock inte hur folk kan handla på mellandagsrean, herreguuuuuuuuuud. Mycket folk, trångt och äckligt, alla plagg är provade av 10 pers innan dig och 50% köper man bara för att det är billigt, inte för att man vill ha det. Hittade dock en röd topp på H&M (icke rea) för 199:- och så tror jag inte att jag visade min nagellack som jag köpte innan resan. Ska även visa vad jag köpte i Spanien någon dag. 
/LOUISE

silent shout

2012-12-29 // 11:18:06 // life of louise // Kommentarer
Godmorgon! 
Håller på att klä på mig och fixa mig lite (ovant att använda smink!) och runt 12 ska jag träffa Signe på stan, kommer förmodligen inte att mobilblogga...
Ska försöka träffa lite väner nu innan nyår så jag kan fördriva dagarna, har beställt ett nytt SIM-kort men det kommer nog inte förens i slutet på nästa vecka. 
Måste packa upp också...
Hör av mig när jag kommer hem! Puss!
/LOUISE

home at last

2012-12-28 // 22:32:00 // resor // Kommentarer
Känns lite törligt att vara hemma, speciellt utan telefon </3.  
Några bilder från gran canaria, är 60% säker på att den mörkhåriga killen är en i mange makers... Eller hans bror. Hade massa bilder på mobilen, men jag får lägga upp de jag har från kameran istället någon dag. 
Ska berätta lite om vad som hänt under veckan också, men nu är jag jättetrött efter flyget och ska kolla ikapp på julkalendern som jag har missat.
/LOUISE

musik och massa dagar

2012-12-28 // 13:11:00 // life of louise // Kommentarer
Dag 33 – En sång får dig att gråta. - Birdy med Skinny love, eller One Directions Little Things
Dag 43 – En sång som verkligen gör dig uttråkad. - Tål inte varken "September"/ Petra Marklund eller Robyn, så vad som helst av dem. 
Dag 54 – Din bästa spotify lista. - Partybussen (Allt vi lyssnade på i Malta och resten av sommaren) eller hööstmys (klicka på namnen)
 
Första och sista bilden säger samma sak, men I don't caaaaaaaare!
/LOUISE

Halli Hallå / Felicia

2012-12-26 // 23:10:54 // life of louise // Kommentarer
Halloj alla Louises bloggläsare! Mitt namn är Felicia och jag går i samma klass som Lousie. Jag har bara känt Lousie i ett halv år men det känns som mycket längre. Även om vi gick på samma skola hela mellan och högstadiet vi spelade till och med i samma fotbollslag ändå så har vi nog aldrig pratat med varandra. Hm märkligt det där, men iallafall så går vi i samma klass nu och Lousie är en underbar person. Ja juste det här är mitt absolut första blogginlägg som jag skriver, känner mig faktiskt nervös men det får bli som det blir, ni vet varför det inte är så bra iallafall ;) 

Har inte direkt någon speciell plan om vad jag ska gästblogga om men har tänkt att berätta lite om mig själv så att ni vet lite mer vad det är för person som Lousie låter gästblogga här. Hoppas det funkar att läsa så länge nu när Louise är i Spanien och har det bra!! Det är ju inte det lättaste att skriva så bra inlägg som Lousie gör men jag är faktiskt nybörjare så ni får nöja er.. ;) 
 
Som sagt heter jag Felicia och jag bor i ett hus på Herrön heter det (nej det är inte en ö, men en halvö). Här har jag bott sen jag föddes förutom två och ett halvt år i Tyskland. Här bor jag med min pappa, mamma och min bror. Jag är en sån där hästtokig tjej också så jag rider i princip varje dag, har dock ingen egen häst men jag rider på andras hästar. Jag älskar också att träna på sats, försöker hinna med det minst tre dagar i veckan och det är absolut minst! Mitt liv består också av väldigt mycket hockey för att min bror spelar väldigt mycket och min pappa håller också på med hockey så jag är nästan uppvuxen i en ishall. Så jag brukar sammanfatta mitt liv ganska enkelt såhär: skola, rida, hockey, äta och sova. Ja juste jag glömde två saker också, varannan helg jobbar jag på Mcdonalds också. Vissa helger sitter jag även barnvakt åt VÄRLDENS sötaste bebis också. Plus att jag har världens bästa vänner som jag försöker hinna va med så mycket jag kan. Kan ju inget annat än att älska livet! Slänger in lite bilder som ni får kolla på :D 
Ja det här är då lilla jag.. 
 
Jag och min bebis (Freddie) som jag brukar sitta barnvakt åt. Denna bild är från julafton.
 
Mitt hus på Herrön. Haha man ser inte så bra men alltid något. 
 
Jag, min bror och mamma. Bra bild osv...
 
En av hästarna jag rider :)
 
Så det får duga med bilder för jag har inga alls på denna dator så de flesta är tagna från facebook, men det går ju de med hihi. Men det här var lite kort om mig och allt för denna gången, skulle nog kunna skriva en hel del till men det orkar ni nog inte läsa. Vem vet jag kanske dyker upp nån mer gång på Louises blogg.. ;) Tyckte iallafall det va väldigt roligt! Tack Lousie! Hade bra alla goa bloggläsare och glöm inte att njuta av livet! 
 
 
Avslutar med en bild på Louise bara för att hon är så grymt saknad! Men vet att hon har de bääst nere i Spanien. Hon har dessutom tagit denna vackra bild med min mobil..
 
XOXO / Felicia 

bajs igen daaaaa

2012-12-26 // 13:39:00 // life of louise // Kommentarer
ni tror sakert att min semester suger, men det gor den inte..
FAST min mobil har blivit snodd av nagon. Sa ville bara meddela mina sma vanner att jag kanske inte svarar pa sms eller liknande tills jag har kopt en ny. Jag kommer att ha kvar samma nummer sa jag sager till nar jag kan bli nadd igen.
Annars ar semestern toppen, varmt och skooooooooomt.
Ni far ha det sa hors vi nog pa fredag!
/LOUISE
UPDATE: Lita inte pa killar som kallar sig for "Martin Isaksson" och ar 20 ar fran Stockholm... Svin. Och mobiltjuv.

massa dagar 5

2012-12-26 // 13:02:00 // life of louise // Kommentarer
 
Dag 42 – En bild som du inte vet varför du tog. - Drömhuset
Dag 45 – En vän du har haft sedan 1:a klass. - Signe har jag kännt ett tag...
Dag 49 – Något du aldrig tröttnar på att göra. - T U M B L R
Dag 59 – Vem skulle du vilja vara? - Mila Kunis, så jävla snygg.
 /LOUISE

ALLTID NÅGON DAG SEN

2012-12-25 // 10:28:00 // Signe // Kommentarer
Egentligen skulle jag blogga igår eller söndags men hann inte tyvärr! Så igår var det julafton och lika mysigt somvanligt, jag fick en sak jag verkligen inte ville ha men resten blev jag glad över. Fick spotify, väldigt mycket pengar, en bärbar hårddisk och massor med fler saker. Så nu ska jag åka till Östanå imorgon och sen åka vidare, kommer nog bara få sista veckan hemma och då ska jag försöka träffa vänner, som skitungen Louise som kommer vara så dö jobbigt brun! Vi hörs snyggisar!

assa bajs, but smile it's christmas!

2012-12-24 // 19:12:50 // life of louise // Kommentarer
blir sa aaaaarg! Det star pa dessa javla datorer att de ska kunna lasa minnerkort och jag bara "ja men da kan jag blogga med semesterbilder." Och sa fungerar det inte.
Har i alla fall atit julbord idag pa hotellet, ar inget jattefan av julmat sa at kotbullar, hehe.
Har dragit till Kaspa Center de senaste tva kvallarna och dansat/festat med Emma, det at saaaaaa kul och saaaaa annorlunda fran sverige!
Vissa Spanjorer ar lite for pa bara. Annars alskar jag det!
Har traffat nogra trevliga svenska boys ocksa, 4 har pa mitt hotell,  och sa ska jag traffa tva fran Vasteras imorgon pa Pasha (vill inte festa idag da det ar julafton).
Men jag far se om jag tar mig till McDonalds nagon dag sa jag kan lagga upp lite bilder, salange far ni ha det sa bra och ha en rktigt bra jul far det ska jag och mina mangar ha!
/LOUISE