little bunny

2014-05-31 // 19:33:09 // life of louise // Kommentarer
Åkte till mariebergsskogen med Jessica och hade picknick och planerade bråvalla, egentligen satt vi mest och diskuterade längd på gummistövlarna. Gick och kollade på djuren också, ville se minigrisarna men dom var inte födda än, får åka tillbaka om några veckor! Åkte hem till mig efter några timmar och gorde en Bråvalla bucket list med lite halvgalna saker vi ska göra på Bråvalla, kommer bli så kul!! Nu är det nog på tiden att jag börjar packa till imorgon.
/LOUISE

help, i need somebody help, not just anybody

2014-05-31 // 12:21:50 // life of louise // Kommentarer
Yttligare två bilder från Halmstad, helt sjukt att det är en MÅNAD sedan vi var där?! Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit med x antal paradise avsnitt och en tur på bergvik för att köpa lite nödvändigheter till Turkiet. Om någon timme kommer Jessica hit för att planera bråvalla och sommaren, vi hade tänkt sola men nu blev det molnigt.
Förresten, jag ska ta med mig datorn till Turkiet men behöver fortfarande göra lite tidsinställda inlägg då jag inte kommer sätta mig och blogga två gånger om dagen liksom. Jag behöver tips på vad jag ska blogga om!! Hjälp mig, kom med massa massa tips i kommentarerna! Helst så fort som möjligt så jag hinner göra inläggen innan jag åker imorgon :)
/LOUISE

new in - the long black dress

2014-05-30 // 17:48:14 // new in // Kommentarer
I onsdags fick jag med den här skönheten hem från H&M. Syns egentligen inte så bra på bilderna men den är transparent med en kort underkjol och en slits på ena sidan. Får försöka ta bilder med den på någon dag.
Dagens planer var att hitta min sminkservetter och kolla på 9 avsnitt paradise (för att ligga med i schemat) har dock hunnit med lite mer, som att powernapa någon timme flera gånger. Förstår verkligen inte hur jag kan va så trött?! Efter middagen ska jag nog till bergvik och kolla runt lite efter nödvändigheter till turkiet.
/LOUISE

this is how i feel

2014-05-30 // 11:30:00 // life of louise // Kommentarer
Hola amigos, är hur trött som helst idag. Känner att idag kommer bli en sån där dag när man sjuter upp allt till imorgon. Har i alla fall klämt in två avsnitt paradise och suttit och spårat Joels plan till napa på morgonen. Nu håller de på att landa. Blir nästan lite rädd för mig själv och mina stalker-skillz. Har en lista med saker jag ska göra innan jag åker på söndag men sjuter nog på det ett tag till och åker till gymmet nu.
Bild från höstterminen i 1an, känner ungefär samma sak idag.
/LOUISE

helgen innan helgen

2014-05-29 // 22:20:30 // life of louise // Kommentarer
Lite bilder från de senaste dygnen plus en pussbild. Har idag varit på bergvik en sväng för att boka klipptid till min man. Hängt hos mig några timmar innan vi sa hejdå för 11 dagar utan varandra, att säga hejdå är det värsta jag vet. För att fördriva tiden åkte jag till mariebergsskogen med Amanda för att umgås med några ur klassen, grillade och umgicks. Kollade på djuren också, så söta bebisar överallt! Både jag och pappa är lediga imorgon så kanske hittar på något med honom. 
/LOUISE

fräsch brud

2014-05-29 // 11:18:10 // life of louise // Kommentarer
Hola amigos! Vid 10 igår åkte jag till stan och hämtade Felicia lite sådär halvspontant och väl tillbaka i grums gick vi på lagfest för just grums. De va kul, fast vi var enda tjejerna. Lite sorgligt att 90% av de vi va med ska sluta på skolan, men life goes on antar jag. Gick ner strax efter 2 och somnade som en stock. Ligger här med gårdagens smink och väntar på att Joel ska vakna så vi kan äta upp våra spicy hot rester till lunch. 
/LOUISE

it might sound crazy

2014-05-28 // 12:14:41 // life of louise // Kommentarer
Kvinnan i mitt liv och mannen i mitt liv. Inte de roligaste bilderna i know i know men jag har grävt min egna grav de två senaste dagarna så har inte haft tid till i princip något. Började nämligen kolla en gamal säsong av paradise hotel som viaplay tar bort om 11 dagar, har 56 avsnitt att kolla på. Önska mig lycka till! Ska shoppa kläder åt Joel efter skolan och sedan åker vi till honom och sover där, ska äta spciy hot också, mummmmmmaa!
/LOUISE

nybliven nagelbitare

2014-05-27 // 19:00:15 // life of louise // Kommentarer
Börjar få magsår av tanken på att Joel ska till napa på fredag. Litar självklart på honom men det är fruktansvärt jobbigt ändå. TUR att jag ska till turkiet och får tänka på lite annat än att bara sitta hemma och bita på naglarna. Ska nog ta en pw nu och rensa tankarna lite innan jag gör min sista pluggkväll för det här gymnasieåret.
/LOUISE

body talk

2014-05-27 // 09:59:41 // life of louise // Kommentarer
De obligatoriska efter-gympasset-egobilderna. På den senaste tiden har jag inte tränat för att bli fit eller snygg utan för att jag mår bra utav det. Vill bara säga till alla där ute att var rädda om en kropp. Ni har bara en, slit inte ut den. Banta inte ner er, njut av mat och livet, tänk på vad ni stoppar i er men glöm inte heller bort att unna er ibland. Visste ni förresten att var 28:e dag byter kroppen ut din hud mot en ny, din kropp gör de nya cellerna från maten du äter så du bli bokstavligen vad du äter!
/LOUISE

feeling like a princess

2014-05-26 // 16:16:00 // life of louise // Kommentarer
Två snabba bilder på resultatet efter besöket hos min granne. Lägger upp bättre bilder en annan dag! Känner mig som en prinsessa, tyckte det var jätteskönt att sitta och bli pillad i håret i två timmar, hehe. Lite extra skönt att vi kunde sitta ute i solen, insåg dock att jag borde skaffa blommor till mitt fönster, man ser lite för mycket nu. När mamma kommer hem ska jag sno bilen och låna lite böcker till turkiet och sedan åker jag till Grums och tar hand om Joel som är sjuk igen. 
/LOUISE

outfit 26/5 2014

2014-05-26 // 08:56:37 // outfit // Kommentarer
Linne - Rut&Circle  //  Shorts - Gina  //  Klocka - Regal  //  Ringar - H&M  //
Oh my god vad illa jag mår idag, har haft ont i magen sedan jag vaknade, fick nästan ligga i fosterställning när jag tvättade håret. Har fått i mig mängder med vatten i alla fall och sitter nu och äter frukost lite sakta. Tror att jag har en lektion idag? Lite osäker eftersom många lärare är på sm i uf. Drömde att jag var med Signe inatt, åååh vad jag vill att hon ska komma hem NU, får vänta 22 dagar till sedan är hon hemmma! Ska fortsätta äta nu, har 40 min på mig innan bussen kommer. Ciao!
/LOUISE

hårmodell

2014-05-25 // 18:05:57 // life of louise // Kommentarer
Min granne håller på att läsa till frisör och i veckan när jag och Natalie låg och solade frågade hon om jag ville vara hårmodell imorgon så hon får öva på bal/bröllopsuppsättningar. har suttit och låtit inspirationen flöda ett tag på google nu och tror jag vet vilken frisyr jag vill att hon provar på mig, ska bli jättekul!
/LOUISE

next up, solen

2014-05-25 // 12:27:56 // life of louise // Kommentarer
Kan inte hålla mig längre, för någon vecka sedan bokade jag och mammi en resa till turkiet, vi åker om 7 dagar. Känns så overkligt att om en vecka går jag på stranden och känner sanden mellan tårna, solens strålar i aksiktet och kan slappna av från all skola och stress. När jag kommer hem är det Joels bal, student och massa kul som väntar. Längtar.
/LOUISE

fruktsallad

2014-05-24 // 21:18:28 // life of louise // Kommentarer
Någon som har tips på vad man kan göra med sin pojkvän när det regnar ute?? Vi har ätit upp allt i hans kyl, tagit en prommenad, kollat film, städat, skjutsat Felicia till stan och nu har vi suttit och tittat på varandra de senaste 30 minuterna. Nej okej så illa är det faktiskt inte, vi har bara lite idétorka. Provade göra slush av läsk förut, nu har Joel cola i hela köket :) hehe. Nej lär bli några avsnitt paradise hotel norge innan jag ska hämta Felicia i stan igen.
/LOUISE

min man kan - skura golvet

2014-05-24 // 11:31:00 // life of louise // Kommentarer
Hola amogos! Kanske ska börja med spanska nästa termin efter ett års uppehåll så får ta fram mina spanska gener och börja öva. Hade en riktig pensionärsnatt igår, kollade på lite filmer och somnade runt 11. Hehe. Idag hade vi massa planer men de blev förstöra när vi vaknade till regn och åska. Istället har Joel fått något knäpp och håller på att storstäda hela lägenheten. Ska vara lite snäll och hjälpa till nu, puss!
/LOUISE