please no more drama

2013-07-31 // 21:21:17 // life of louise // Kommentarer
Har inga bilder som vanligt... (förutom på små sms som gör mig så lycklig)
Igår träffade jag R på dagen, träffade Jessica en stund och kvällen slutade hos Moira som jag inte träffat på alldeles för länge.
Idag var jag också ledig men åkte in till ishallen en stund ändå för att fördriva tiden (och dricka äppeldricka), när jag cyklade hem ösregnade det på färjestad men så fort jag kom över bron till råtorp regnade det inte alls. Så alla kollade lite snett på min när jag kom där och såg ut som en blöt hund (första bilden).
Köpt biljett till Arvika hamnfest också, sååååååå taggad på Nause, Norlie & KKV, Ansiktet, De vet du, bara på låtsas, petter, stiftelsen, first aid kid, alphaville (osv)!!!
Så imorgon efter jobbet åker jag direkt dit och kommer förhoppningsvis hem någon gång på fredag morgon för att duscha och bege mig till Arvika igen och så håller det på tills på söndag. Då ska jag träffa R.
Hoppas på uppdatering innan det men jag kan inte lova något. 
/LOUISE

svar malta 15

2013-07-29 // 22:14:15 // malta Q & A // Kommentarer
»Ellen
Hej, först tänkte jag bara säga att du har en sjukt bra och rolig blogg! Sedan så tänkte jag fråga hur mycket pengar du la på maten varje dag? :)

»Svar: Hej och tack så mycket! Jag la ca 100:- på mat varje dag skulle jag tro (Godis med räknat)
»Anonym
Är det verkliigen nödvändigt att ta med sig långbyxor/jeans? Använde du det när du var där? & varför ska man ha med sig det?

»Svar: Jag hade inga jeans med mig, hade ett par haremsbyxor som jag inte använde någon gång.
Det är värmebölja i Malta juli-augusti så enda gången du behöver långbyxor är väl om du bränner dig riktigt mycket!

»Ellen
Vilka affärer gillade du mest där? :)

»Svar: New look, bershka, pull&bear, terranova, stradivarius :)
»i
Får man röka där förresten? Om inte så gjorde väl folk det ändå, vad hände då? :p

»Svar: Nej man får inte röka, ja folk rökte i smyg. Inget hände eftersom ingen ledare kom på dom... :)

»fridakarin
Men vilken tid på dygnet är det öppet? Alltså Victorias secret :)

»Svar: Det var i alla fall inte öppnet klockan 3 på natten! Skulle tro att det har öppet som en "vanlig" affär mellan 10-18 eller något :)
»Ellen 
måste man vara med på alla aktiviteter, det står på sts hemsida att det är obligatoriskt men du har ju ibland skrivit att du skippat dom.

»Svar: Om man har explorer pass är alla aktiviterer obligatoriska!
Jag skippade numero uno sista gången dagen innan vi skulle åka hem för att jag behövde packa, så mamma fick smsa ledarna och skriva typ "Louise får för mig ,Monika, stanna på hotellet och packa istället för att gå på disco". Så jag skippade INTE aktivitetet hej vilt!

»Emma
Jag och min kompis ska åka till malta med ef om 2 år. Men hur gör dom med klassindelningarna? Läste att en tjej blev i samma ''nivå'' som sin kompis men ändå hamnade dom i olika klasser, varför är det så? Vill jätte gärna gå i samma klass som min kompis och om vi kommer i samma nivå blir vi i samma klass då eller är det flera klasser av samma nivå? Tacksam för svar :)

»Svar: Precis som du säger kan det bli flera klasser av samma nivå! Det hela beror väl kanske lite på hur många som hamnar på samma nivå efter det första provet och om man går internationell vill lärarna nog sprida ut eleverna lite så att det inte är 10 svenskar och 2 norkar i en klass. Annars skulle jag säga att chansen är ganska stor att hamna i samma klass.
Vi hade 2 klasser av varje nivå :)
»Celina
Hej!
Jag och min kompis funderar på att fara på språkresa till Malta nästa år och då är vi båda 14 år.
Så jag undrar när du var där fanns det folk i våran ålder eller är det bara äldre?:)

»Svar: Det är mest 15/16 åringar som åker (när man har gått ut 9an) men det var en hel del som åkte efter de gått ur 8an (14/15) har hört från min kompis som precis kommit hem från sin resa att det var många 17 åringar som åkte i år! :)
Har över 20 frågor kvar i kommentarerna, ska försöka skriva ett till inlägg så snart som möjligt!
Har ni fler frågor är det bara att fråga! 
Vill ni inte kommentera kan ni skriva till mig på kik (@Louisejohanna) eller maila mig på [email protected]  :)
/LOUISE

nu ni

2013-07-28 // 20:42:20 // life of louise // Kommentarer
Såhär nyttiga var vi när vi firade Amanda i lördags.
Jobb väntar imorgon, längtar lite efter en match monopol och äppeldricka. Låter som en pensionärsträff, men mitt jobb är nog så långt från en pensionärsträff man kan komma. Om jag slutar hyfsat tidigt ska jag nog till gymmet och på kvällen ska jag träffa en. 
Men nu ska jag kolla på film, Puss!
/LOUISE

new in - juli

2013-07-28 // 16:54:42 // new in // Kommentarer
Kjolar - Bikbok; 2 för 99:- (rea)
Grön stickad tröja - Gina Tricot; 99:- (rea)
Vitt träningslinne - Gina Tricot; 29:- (rea)
Grå t-shirt - Gina Tricot; 199:-
Såg en orangea kjolen för någon månad sedan och tänkta köpa den men avstod, hitta den nu på rean och passade även på att köpa en grön eftersom jag gillade färgen.
Det går bra med min inte-köpa-något-svart period, jag livar upp min 90% svarta garderob med massa färg efter varje shoppingtur och det känns bra att inte behöva gå klädd i svart från top till tå när de mörkare tiderna kommer.
Igår firade vi som sagt Amanda. Jag, Felicia och Viktoria mötte upp henne på torget och åkte hem till mig och badade, spelade lite volleyboll och snackade. Vi gick och åt pizza vid älven och slutade kvällen i min säng med en film. Grattis igen Amanda hoppas du hade kul!
Idag fyller My år, grattis till dig!!
/LOUISE

outfit 27/07

2013-07-27 // 12:06:07 // outfit // Kommentarer
Tröja & Shorts - H&M//
Hatar Sverige för att det inte är socialt acceptabelt att gå runt i bikini på stan när det är såhär varmt. Man får det utomlands, so why not sweden?
Igår jobbade jag med Felicia, vi hade jättekul! Komer sakna alla barn som har matcher idag och sedan åker hem till vart de nu kom från. Det kommer ju nya barn nästa vecka, men de har stora skor att fylla!
Amanda fyllde år igår så jag och några andra ska fira henne idag, kan tyvärr inte skriva vad vi ska/har hittat på ifall Amanda läser detta innan vi ses i eftermiddag. 
Ska snart åka in till stan och gå några ärenden innan vi börjar firandet av vår sista 17åring i tikarna!!
/LOUISE

new in - fynd

2013-07-26 // 20:32:00 // new in // Kommentarer
Sprang in på H&M igår när jag storhandlade med mamma. Brukar ju fynda bikinidelar på rean varje sommar och lyckades även igår. Fick båda underdelarna för totalt 60:- 
De sålde även sånna där armbarnds-mobil-fickor saker på bergvik för 49:- så jag smög ner en såndan i kundvagnen, hehe. Nu måste jag försöka komma igång med träning igen.
/LOUISE

singelpower

2013-07-25 // 20:49:55 // life of louise // Kommentarer
Jobbade mina 11 timmar igår, kom hem vid 6 på kvällen och somade 7. 
Vaknade 8 imorse och åkte då till mitt andra jobb och gjorde mina timmar innan jag åkte hem och la mig i poolen runt 12 där jag blev liggandes till 4 då molnen kom. 
Åkte och handlade med mamma på kvällen fick med lite grejer som jag visar imorgon. 
Ska kolla på film nu och sedan sova, 11 timmar jobb väntar imorgon och imorgon kväll vet jag inte riktigt vad som händer, har lite planer på g men vi får se!
/LOUISE
(ps, ringarna jag köpte här om dagen kommer från H&M och kostade 40:-)

pool pool

2013-07-23 // 20:41:54 // life of louise // Kommentarer
Blev poolhäng hela dagen med Signe och Jessica, nu har de åkt och jag ska sova sova sova, jobb väntar imorgon! Men det känns helt okej när jag vet att jag är ledig på torsdag igen.
/LOUISE

new in - no black

2013-07-23 // 11:17:33 // new in // Kommentarer
Vaknade idag på min lediga dag utav att Lilly (min 4 åriga granne) stod och sjöng pippi sången utanför mitt fönster. Åkte in till stan och skulle köpa de gröna shortsen, örhängen och läppstift. H&M hade varken den sortens örhängen jag ville ha eller min nyans på läppstiftet så jag fick med lite andra saker istället. 
Den helvita tröjan är helt ned-pudrad och jag förstår inte varför i hela friden man går runt med foundation/puder mitt i sommaren??
Well well, planerna för idag är i alla fall att söka jobb på färjestad restaurangen (pratade med han som anställer igår och han bara "ni som sommarjobbar här har ju större chans att få en intervju eftersom vi vet vilka ni är") så det låter ganska lovande.
Signe och Jessica kommer hit för poolhäng runt lunch och planerna för ikväll är oskrivna. Pussar!
/LOUISE

nämen har jag en blogg?

2013-07-22 // 19:40:32 // life of louise // Kommentarer
Har inte varit hemma sedan i fredags när jag uppdaterade sist på ett ungefär. 
Lite snabbt om min helg: I fredags åkte jag & Signe till Jessica, vi gick till sandgrund ett tag och myste när vi var påväg tillbaka till Jessica sprang vi på några kompisar så vi blev med dom istället. Kom hem alldeles för sent och sov alldeles för lite. Klockan 8 på lördag morgon tog jag och Signe tåget till Göteborg för en heldag på Liseberg, kom hem till Karlstad mitt i natten och sov hos Jessica ännu en natt. Fick nattbesök vilket resulterade i ingen sömn även denna natt.
På söndagen åkte jag faktiskt hem och kastade in väskan innan jag åkte iväg till mitt sommarjobb nr2 och hämtade lite kläder och så. Sov på en madrass i poolen några timmar och sedan åkte jag till Jessica som jobbade och höll henne sällskap, träffade R en sväng innan jag åkte hem. 
Idag har jag jobbat min första dag, alla ungar är så fruktansvärt söta så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
För er som inte vet vart jag jobbar nu så jobbar jag på Färjestad Hockey Camp i maten, så jag plockar fram mat till barnen och torkar bord och så, fruktansvärt chill jobb. Står för det mesta och målar i paint på kassa-masninerna, hehe. Jobbar dock 11-timmars pass men jag är ledig 5 utan de 10 dagarna jag ska jobba så det gör inte ett dugg!
Det här blev förmodligen världens längsta inlägg men men får skylla mig själv som inte uppdaterar, sorry not sorry!
/LOUISE

outfit 19/7 2013

2013-07-19 // 16:55:15 // outfit // Kommentarer
Tröja - Malta//       Shorts - Rut&circle//       Skor - H&M//
Har precis duschat så har turban, det är därför jag inte har något hår...
Jag har såååå mycket sommarkläder som jag vill använda, fota och lägga upp på bloggen men har ännu inte kunnat då jag varit borta eller jobbat. Nästa vecka börjar mitt chill-jobb så då hoppas jag på att kunna ha lite finare kläder på mig än stålhätteskor och arbetsbyxor. 
Hoppas även på många soliga dagar då jag stått inne i 2 veckor och blivit blek. Usch usch. 
Signe och jag sover hos Jessica inatt och så drar vi till Göteborg tidigt imorgon bitti och kommer hem ganska sent så vi får se hur det blir med bloggningen. Pussar!
/LOUISE

e18

2013-07-17 // 17:39:50 // life of louise // Kommentarer
Hallå!
Tror inte att jag har över huvud taget satt på datorn sedan i söndags. Har fullt upp med jobb, övningskörning (kör på E18 nu!), träning och sömn. 
Sover så fort jag får chansen, är så otroligt trött hela tiden, sjukt jobbigt att springa runt runt runt och leta efter massa saker jag inte har en aning om vad det är i 9 timmar varje dag. Har i alla fall bara två dagar kvar innan helgen kommer då jag förmodligen ska till Göteborg med Signe, vi får se hur det blir. 
/LOUISE
 

igår

2013-07-14 // 15:42:22 // life of louise // Kommentarer
Blev väckt med frukost på sängen igår, inte varje dag det händer!
Spenderade sedan dagen i solen, först i poolen och sedan kom Amanda och då gick vi och la oss i gräset. 
Senare på kvällen gick vi till penisparken och gungade lite, fick lite nya kompisar och avslutade vi kvällen med att kolla på bumbibjörnarna. Sitter just nu och letar hotell i göteborg till nästa helg men det är ju gothia så det är inte så lätt...
/LOUISE

bästa på länge

2013-07-13 // 23:29:00 // tips // Kommentarer
Ärligt, lyssna på låten! 
Träffade Filip på PIP förra helgen via Natalie och så sa han att han gjort en låt. Han bara "jag vet inte om den är bra" och så lyssnade vi på den, herregud så bra!! HÄÄÄR kan ni hitta låten på spotify.

Förutom att spela/lyssna sönder på Filips låt lyssnar jag på mina grannar som spelar volleyboll på fyllan. 
/LOUISE

sjukling

2013-07-12 // 22:00:48 // life of louise // Kommentarer
Har laddat upp med alla mina gamla vhs-filmer som jag har tänkt kolla på inatt. (Bara några få på bilden)
Är sjukt sne över att jag måste ligga i sängen på en fredag, på sommarlovet. Men jag vill verkligen bli frisk så jag kan göra allt roligt jag planerat in de kommande veckorna! (Och så jag kan gå till jobbet på måndag och träffa hunken, hehe)
/LOUISE