new in - magtröja

2014-04-30 // 16:59:00 // new in // Kommentarer
Köp nr 2 i helgen var denna magtröja från H&M. Den är superskön och jag kommer ha den jämt nu i vår och till hösten. På sommaren föredrar jag linnen. För 49:- får du en likadan.  

i need someone to numb the pain

2014-04-30 // 10:43:36 // life of louise // Kommentarer
Finns det något bättre än att kolla gamla bilder? Nix, jag tror inte det. Sitter på min enda lektion för dagen och väntar på att klockan ska slå lunch. Har insett att jag har prov både måndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Alla är i engelska, tjoho! Plugga på tåget till och från Halmstad blir.
/LOUISE

outfit 29/4 2014

2014-04-29 // 15:54:44 // outfit // Kommentarer
Linne - New look  //  Jeans - Cubus  //  Smycken - Glitter  //
Ser sååå hjulbent ut? Är inte det. Fick äntligen träffa Amandi och Felici idag efter allt för länge. Skoldagen gick otroligt fort även fast jag har segaste lektionerna. Åkte och gymmade efter skolan och nu sitter jag har och gör tidsinställda inlägg. Åker till Halmstad imorgon klockan 3 och kommer hem på lördag/söndag någon gång där. Beror på lite på vad jag hittar på i helgen. 

bekännelser

2014-04-28 // 20:20:05 // life of louise // Kommentarer
» Älskar att göra powerpoints till skolan. Att sitta och hålla på med bilder, fonter och animeringar är något jag verkligen gillar. 
 
» Spyr på min egna utväxt. Håller på att spara ut till ombre men för tillfället är utväxten ca 6-7 cm och ser bara dräggig ut. Nästa månad ska jag fixa till det. Håll ut Louise!!
 
» Tröttnat väldigt snabbt på saker. Gäller både tyvärr både saker och personer. Till exempel serier, måste kolla hela serien inom 1 månad annars tröttnar jag. Som med Prison Break, har kollar halva och nu tröttnat. 
 
» Min högsta önskan just nu är att få flytta hemifrån och inreda min enga lägenhet och få köpa egen mat. Själva lägenheten spelar inte så stor roll, bara jag får ta hand om min egna kost. 
 
» Står och smörjer in mig med brun utan sol flera gånger i veckan men ändå redigerar jag mig ofta blekare än vad jag är. Varför? För att bilderna blir finare.

new in - if you like it, put a ring on it

2014-04-28 // 08:29:56 // new in // Kommentarer
Ett av mina två köp i helgen, 12-pack små ringar från H&M för 39.50:- Mina naglar har äntligen växt ut lite och är stenhårda tack vare mitt naggellack! Har utvecklingssamtal om en timme, första gången jag får gå själv! Ska städa lite snabbt på mitt rum nu och sen äta frukost. Efter skolan blir mystery boy med mig hem. 
/LOUISE

prinsus

2014-04-27 // 20:49:51 // life of louise // Kommentarer
Urmumsig buffé från morris kalas, mini hamburgarna var nog det godasta jag ätit! Posarbild från gymmet också, kroppen börjar se bikiniklar ut men inte riktigt än! Kom hem från prinsus (kär pojkvän har många namn) för en timme sedan och har sedan dess halvsovit på soffan. Nu står plugg så schemat tills jag stupar omkull. Vi kan reda ut det här med smeknamn på min pojkvän när vi ändå håller på, på bloggen kallar jag honom antingen mystery boy, min prins eller prinsus för att jag är louiseus, hehe, så det blir lättare för er att förstå vem jag är med. Next up, pluggish!
/LOUISE

min vardag

2014-04-27 // 10:33:30 // life of louise // Kommentarer
Så här ser en vanlig dag i mitt liv ut. Mobilen fryser, inga knappar fungerar och jag plockar ur batteriet men fortfarande händer inget. Trodde det var slutet på min lilla nomnso kalu (mobilen heter det) igår men nu fungerar den igen! 
Är helt galet trött idag. Tränat ganska hårt både igår kväll och nu på morgonen. Idag ska jag göra klart min muntliga redovisning i svenska, sola, sola, sola, plugga matte och efter lunch åker jag till min prins för att träffa has föräldrar. 
/LOUISE

recept kesopannkakor

2014-04-26 // 17:49:23 // life of louise // Kommentarer
Här har ni receptet på kesopannkakor som jag hittade på min favorit fitness instagram getfitforyou. Jag mixar min smet med stavmixer tills "kesobiterna" är borta. Brukar även tillsätta 1tsk stevia då jag tycker det blir för o-sött annars.
Hej hopp! Har plugga mitt ass of idag så jag unnade mig några timmar på stan med Morris. Fick med mig lite saker, det sved i plånkan men får intala mig att det var nödvändiga köp. Har inga planer ikväll så ska bara njuta av ledigheten som allt för snart tar slut. Har bokat tågbiljetter till Halmstad över valborg också, ska bli skönt att komma bort några dagar.
/LOUISE

webcam outfit

2014-04-26 // 10:18:41 // outfit // Kommentarer
Hej hopp! Hade lite tid över igår innan jag åkte till Moira så varför inte ta lite outfitbilder i webcam? Hade min kjol från pull & bear samt en magtröja från gina. Har fått dille på magtröjor tror jag, passar så bra på mig med Beyoncé-höfter. Sitter för tillfället och äter new york gournament taffy som mina grannar kom hem med igår (från new york). Är så sugen på att åka dit på höstlovet! Idag/imorgon har jag massa plugg att göra, men ska sitta i solen och plugga så det ska nog gå bra! Ska lägga upp mitt recept på mina kesopannkakor lite senare så håll utkik!
/LOUISE

snabbis

2014-04-25 // 15:07:33 // life of louise // Kommentarer
 Slänger upp en bild från klassfesten, ska med bussen hem om 30 min ska ska packa ihop mina saker och smink mig lite snabbt. Vid 7 ska jag till Moira på kalas. Hoppas ni får en bra kväll för detska jag ha!
/LOUISE

cherry blossom

2014-04-24 // 19:40:36 // life of louise // Kommentarer
Tänkte ta tag i lite saker och ting här hemma så bestämde mig idag för att gå och fota lite körsbärsblommor som är min favoritblomma, såå synd att de blommar så kort tid! Tyvärr var träden mycket högre än jag trott så fick inte så bra bilder som jag hade hoppats. Planen är att göra en tavla till mamma och pappas sovrum men först ska jag och pallen ta en till tur och fota på lite närmare håll. Har solat hela dagen idag förutom när jag körde min prins och Arne till stan. Nu ska jag plugga matte (hör och häpna) tills jag ska köra hem min prins till grums. Blir även kvar där inatt.
/LOUISE

min morgon

2014-04-24 // 11:07:44 // life of louise // Kommentarer
Vaknade runt 8 och drog direkt till gymmet, gick på löpband i 30 min sedan körde jag mage i 30 min, glömde stänga av klockan efter löpbandet, därför står det 48 min. Höll på att spy i slutet av mitt magpass så trampade sakta hemåt och kände mig jävligt snygg i mina nya träningkläder så jag tog en bild. Efter det gjorde jag frukost nr2 som bestod av det på bilder, kesopannkakor, frukt och en avoado. Mums. Idag har jag en att göra lista som jag ska försöka hinna med innan jag ska va fyllechaffis inatt åt bland annat min prins. 
/LOUISE

↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓↑↓

2014-04-23 // 19:26:33 // life of louise // Kommentarer
Haft en jättebra dag först med min prins och sen mina tjejer. Några timmars mys och snack satt fint i detta väder!
Tycker det är jättesvårt att skriva ut på bloggen att jag mår dåligt för det är av såpass privata anledningar att jag helst håller det för mig själv. Men samtidigt vill jag berätta för någon för jag orkar inte hålla allt inom mig längre. Bläääää ska gå ut och rensa tankarna nu, vi hörs.
/LOUISE
Grattis till min älskade Signe som fyller 18 idag! Saknar dig jättemycket men jag hoppas att du får en underbar dag i USA, vi ses snart!

puss fail

2014-04-23 // 10:27:28 // life of louise // Kommentarer
Hej hopp! Lever livet med mystery boy, förresten fint att jag ville ta en gullig bild när han pussar mig på kinden så knuffa han mig. Har min bikini på mig och är redo att gå ut i solen men måste vänta på mb som ska hålla på med allt som finns precis nu. Håller på att ladda ner en film till honom så han har något att göra när jag vill ligga i solen i flera timmar, bra flickvän va? Åker ifrån honom vid 2 och ska hem och lämna massa grejer sen ska jag träffa Jessica, My och Josefine. Har inte träffat alla tillsammans sedan november så det ska bli kul! Vi ska nog ha lite picnic i solen, mys!
/LOUISE

livet deluxe

2014-04-22 // 18:06:00 // life of louise // Kommentarer
En ego från i söndags  //  provade att göra kesopannkakor imorse HUR GOTT SOM HELST!  //  Details of today  //  stek med en random fot i hörnet
Haft en mysig dag med min sälmate, gått lite på stan och solat hemma hos mig. Är hemma hos min prins nu och väntar på att han ska komma hem. Ja, jag har fått en nyckel. Har lovat honom att jag ska laga mat för att fira att han kommer hem så det ska jag strax börja med men först ska jag städa lite, måla naglarna och försöka få lite plugg gjort. 
/LOUISE