chiapudding

2014-10-31 // 09:26:22 // life of louise // Kommentarer

Provade att göra Chiapudding till dagens frukost. Fruktansvärt lätt att göra, bra för mig som är så dålig i köket. Rolig konsistens, tyckte nästan det var roligare att äta än vad det var gott, men det var gott också. Toppade med färska jordgubbar i ett tappert försök att förlänga sommren. Nu ska jag plugga lite matte och vid 11 ska jag åka till gymmet och träna med Amanda.
/LOUISE

details of today

2014-10-30 // 20:10:29 // life of louise // Kommentarer
Dagens detaljer, gammal bild. Sov hos Joel inatt, jag gick upp vid 8 han vid 11. Åkte till gymmet och körde ett lite halft stressat pass med Amanda innan vi gick till stan och fikade/catchade upp med Felicia. Kom hem och drog direkt till bergvik med mamma och sprang runt i kaoset någon timme och nu är jag hemma igen. 
Instalerade sims på min skoldator igår, hejdå mina A'n hej rödsprängda ögon pga för mycket dator.
/LOUISE

new in - cardigan + little black dress

2014-10-29 // 14:00:22 // new in // Kommentarer
Ungefär världens sämsta bild. Min tur på stan kändes bra i själen men inte i plånkan. Tur i oturen att jag bara handlade på H&M.. Ett stycke cardigan (tröjan jan skulle köpa) och ett stycke svart klänning blev dagens köp. Har sedan senaste inlägget fått jobb! Fick själva jobbet förra veckan men nu har jag fått ett "uppdrag", så jag ska på kurs hela onsdag nästa vecka och det ska bli väldigt roligt. Har varit lite nere över att jag inte fått jobba så mycket som jag vill som servitris men nu löser sig det! Ska väcka Joel nu som kom hit efter sin tenta vid lunch och somnade direkt.
/LOUISE

höstlov more like fitnesslov

2014-10-29 // 09:46:02 // life of louise // Kommentarer
Gamal bild, men pw som pw. God morgon! Har varit uppe sedan strax innan 8, skönt att vara morgonpigg igen. Har suttit och väntat på att klockan ska dra sig mot 10 så jag kan ta en pw till stan och kolla efter en tröja och eventuellt en fars dags-present. Har en hel del att klämma in idag bland annat att luncha med le pojkvän och att gymma med Moira. Nej nu måste jag komma iväg så jag kan stå utanför H&M när de öppnar.
/LOUISE

veckan dille

2014-10-28 // 21:00:25 // life of louise // Kommentarer
Charmig bild från Halmstad i våras. Vill nästan köpa en tågbiljett bara för att kunna äta Tikka Masala på Indian Kitchen 7 gånger på en dag och sova i Vikkis säng. På tal om Tikka Masala så har jag fått världens dille på det, drömmer om det och har lagat det x antal gånger den senaste veckan. Somnade jättesent inatt så ska sätta på en film och hoppas på att somna ganska snart.
/LOUISE

never give up on your dreams

2014-10-28 // 10:59:28 // life of louise // Kommentarer
Gott och blandat från min tumblr som ni hittar HÄÄR.
Ligger fortfarande i sängen, chock jag som är världens mest morgonpigga människa. Joel ligger brevid och pluggar till sin tenta, han hälsar. Har ca 0 planer för dagen förutom att ta på mig strumpor och åka till gymmet efter lunch. 
/LOUISE

Höstlov dag 1

2014-10-27 // 19:59:46 // life of louise // Kommentarer

Yttligare en bild från halloween. 
Har fördrivit min dag idag med att kolla kardashian, gymma, betala fakturor, städa och läsa bland annat. Inväntar nu ensam mamma söker och min boyfriend, veckans höjdpunkt/er. 
/LOUISE

tips mot torr hårbotten

2014-10-27 // 10:12:25 // tips // Kommentarer
I slutet av sommaren började jag fälla ca 100% mer hår än vad jag brukar göra till och med min frisör sa att hon såg att jag hade tappat massa hår på vissa ställen. Det dök upp flertal sår i hårbotten, det kliade konstant och jag mådde jättedåligt över att jag tappade så mycket hår. Min frisör sa att ungefär var 4:e år hamnar man i en så kallad "fällperiod" och då tappar man mer hår än vanligt. Hon frågade också om jag var stressad men det kändes konstigt och fel eftersom jag precis hade haft sommarlov och skolan inte dagit igång på riktigt än.
 
Efter några dagar på google kom jag fram till att jag borde prova att behandla min hårbotten som förmodligen var torr. Har nu haft shampoo och en gel mot torr hårbotten i en månad och mitt hår känns som ett helt nytt hår. Har fortfarande några små sår i hårbotten från att ha kliat så mycket men jag tappar mycket mindre hår och det kliar nästan inte alls längre. Gelen är superbra för den sjunker in i hårbotten och håret blir inte alls fett utav den så man kan ösa på flera gånger om dagen när man känner att det kliar.
 
Vet att torr hårbotten drabbar många nu när det börjar bli kallare och vintern är på väg men man kanske inte tänker på att man har torr hårbotten. Tipsar verkligen om apotekets egna shampoo och gel mot torr hårbotten! 
/LOUISE

you fooled me

2014-10-26 // 17:46:35 // life of louise // Kommentarer

Hej hopp! Har varit otroligt seg och allmänt otaggad på att göra något alls idag trots att jag hängt hos Joel några timmar. Fick som tur var en tvärvändning i humöret när Moira smsa och frågade om jag vill gymma. Har precis kommit hem från ett grymt benpass och ett lättare hjärta efter en stund med min Morris. Sitter nu och kollar Kardashian och väntar på mat. Hade!
/LOUISE

halloween 2014

2014-10-25 // 21:20:10 // life of louise // Kommentarer

Några väl utvalda bilder från igår. Jag var utklädd till 20-tals charleston tjej eller "Gatsby" om man hellre säger så. Kvällen började hos mig med lite brudz innan alla drog till nöjes. Blev helt till mig av hur mycket folk laft ner sig på sina utklädnader. Så roligt verkligen när alla lägger ner tid på att gå all in! Träffade jättemånga ur klassen också och kände mig lite som ett barn på julafton eftersom jag träffat de flesta ca 10 min på 6 veckor. 
Spenderar min lördagkväll med en clemetin och familjen Kardashian.
/LOUISE

I raise My flag

2014-10-25 // 14:12:43 // life of louise // Kommentarer

Hej! Ligger hemma hos Joel och halvsover i soffan och han pluggar. Hade det superkul igår på nöjes men bloggar om det sen. Här en en bild på min lunch igår, världens godaste sallad från oliven. 
/LOUISE

och så kom dagen...

2014-10-24 // 14:44:22 // life of louise // Kommentarer
... då min skoldator gick sönder. Inte helt men ena knappen vid musplattan som man använder så fort man trycker på något. 
Har idag gjort min sista dag på Konsum Värmland och fick dessa helt underbart fina kaffe/te muggar designade av Filipps K som avslutningspresent. Färgen är egentligen mer åt det mörklila hållet. Är hemma från gymmet nu har har 100 saker jag ska hinna med innan halloweenfesten på nöjes och överst på listan står att sova en timme. Så nattinatti.
/LOUISE

En tvättäkta praktikant

2014-10-23 // 14:17:29 // life of louise // Kommentarer

Hej hopp! Idag har jag nudelhår. Dagen har inte gått riktigt så fort som alla andra, men det beror nog på att jag inte haft min egna dator utan handledarens. Var på besök på nya Coop Konsum Norrstrand som öppnade idag efter en total renovering. Fint var det i alla fall. Slutar vid 16 idag och då kommer Joel och hämtar mig så ska vi handla lite. 
/LOUISE

lite jävla kär

2014-10-22 // 21:28:00 // life of louise // Kommentarer
Hela dagen har gått i 1000km/h och nu är det 23,5 timmar sedan jag hade kontakt med honom. Rekord för att vara oss. Jag saknar min andra halva.
/LOUISE

att utmana sig själv och prova på nya saker

2014-10-22 // 08:45:03 // life of louise // Kommentarer
Har känt mig så otroligt kreativ och motiverad till att prova massa nya saker de senaste veckorna. (Tack gode gud för att jag fick praktik) En annan anledning kan vara att jag dagligen sitter och stirrar på alla mina teckningar jag gjorde till mamma när jag var liten som hon har på väggen här på praktiken. Vad superkreativ som liten och satt och pysslade hela dagarna och gjorde "konst" av både det ena och det andra.
 
På den senaste tiden har jag kännt mig så tråkig, jag är inte bra på något förutom att jag skriver supersnabbt på en dator typ. Såg en bild på twitter på en blomma och började med att måla av den. Bestämde mig för att utmana mig själv och prova på något nytt; att måla freehand. Är långt ifrån bra på det, men tycker det är väldigt roligt att få sitta en liten stund varje morgon med min kopp kaffe och morna till mig med en bra lista i lurarna och en penna i handen.
 
Från att inte ha kunnat måla en cirkel till det här känns otroligt bra. Det känns som att jag åstakommit något bra för varje bild jag blir klar med och jag känner mig stolt över mig själv. Så ett tips till alla med svajig självkänsla, prova på något nytt! Även om det inte blir bra första gången så har du provat något helt nytt, du har utmanat dig själv och klarat det. Du är bäst.
/LOUISE