B R Å V A L L A

2014-06-30 // 23:25:24 // resor // Kommentarer
Lite bilder från bråvalla! Hade några helt galet bra dagar i norrköping stort tack till alla Vikki, Lina, Lisa och resten i camp djurens värld samt Jessica och Signe för att ni gjort mina dagar och nätter till ett minne för livet! Top fem händelser: 
1. Att stå längt fram på Ron Pope och grina lite till a drop in the ocean och wherever you go.
2. HUNK VAKTEN som stod och bet sig sådär sexigt i läppen hela fredagen, mumma.
3. När Vikki och Ellen snodde världens största heliumballong och gömde den i sitt tält, trodde på riktigt att tältet skulle flyga iväg, plus att det var kul när alla prata med heliumröster. 
4. Bastille.
5. När jag och Lina fick gå mellan staketet och scenen (förbjudet område) under Kings Of Leon bara för att jag inte kunde andas och skulle till sjukstugan.
Är fortfarande helt slut i kroppen fast jag sovit nästan konstant sedan jag kom hem, helt sjukt. Min röst är nästan helt borta också. Den har varit helt normal under hela bråvalla och så imorse vaknade jag utan röst, varför jag?
/LOUISE

i'm alive

2014-06-30 // 11:47:01 // life of louise // Kommentarer
Hallå! Utsikten från mitt rum just nu, lol nej jag skojar. Regn regn regn äntligen är den svenska sommaren här!! Nu har jag fått sova ut ordentligt, kom hem för ca 24 timmar sedan, faktiskt helt levande efter Bråvalla. Måste få slänga in ett tack till alla mina fiva vänner/pojkvän som hörde av sig i lördags och frågade om jag levde efter att blixten träffade tre personer på campingen. Det hemskaskte var att jag såg när blixten slog ner men eftersom den vanliga campingen var så extremt stor förstod jag inte att den slog ner där. Idag fyller pappa år så han blev firad med presenter och sång imorse och i eftermiddag kommer lite släkt och väner hit och firar honom. Annars ska jag dammsuga och tvätta alla leriga kläder. Bilder kommer när jag hittat sladden till mobilen!
/LOUISE

new in - red dress

2014-06-28 // 12:26:00 // new in // Kommentarer
Från H&M 249:- // såg den här godingen på internet för kanske en månad sedan, gick in på H&M nästan varje dag och frågade efter den men tillslut gav jag upp och beställde den lagomt så den kom fram innan midsommar. Älskar den så otroligt mycket och jag kommer ha den på mig jämt när 

far och fläng

2014-06-27 // 18:35:00 // life of louise // Kommentarer
En supersnygg bild på mig och Per-Erik. Jag vet att mina inlägg inte är så bra just nu men herregud vad jag har flängt och farit hitills i sommar och inte blir det mindre fläng i juli! Jag gör så gott jag kan med bloggen men jag hoppas ni har förståelse för att jag inte alltid hinner göra bra inlägg, har så många inlägg jag vill göra, har en hel lista men jag hinner nästan aldrig sätta mig ner och göra dom. När jag kommer hem från bråvalla på söndag är jag hemma i hela 2 dagar innan jag ska bort igen och då ska jag ta tag bloggen, i två dagar. 
/LOUISE

fun fact om louiseus

2014-06-27 // 12:22:00 // life of louise // Kommentarer
Jag har fler besökare från Stockholm än Karlstad. Har även flera besökare från Spanien, Kina, Brazilien, Frankrike, Kroatien, Malta och Norge. 
 
Jag har aldrig länkat min blogg på facebook, däremot står den på min twitter och instagram. Har ingen aning om hur alla ni läsare har hittat hit (kommentera gärna!)
 
Jag började blogga 2009 med min gamla bff, minns inte varför jag startade louiseus, enligt mitt första inlägg var inte devote.se något för mig och jag vill ha en egen blogg. (Hade louiseus.devote.se i ca en vecka)
 
Samtidigt som det vore sjukt kul att få en stor blogg som Isabelle Strömberg så tror jag inte att det skulle vara min grej. 
 
Vet inte hur många gånger jag funderat på att sluta blogga men det bara går inte. Bloggen är en allt för stor del utav mig i dagsläget. Har så många bilder och minnen som jag inte skulle klara av att radera. Dessutom är det ju så kul att blogga nu när den börjat växa och jag får fler kommentarer!
/LOUISE

new in - Side

2014-06-26 // 12:22:00 // new in // Kommentarer
Det kändes som att jag shoppade hur mycket som helst men shoppade mest till Joel tydligen. Har tyckt att just den här väskmodellen är sjukt snygg i flera år men tycker att den är lite dyr när den är äkta. Personligen bryr jag mig inte ett dugg om att både väskan och plånboken är fejk, de är snygga och det är det som spelar roll! 

i'm so exited

2014-06-25 // 12:20:57 // life of louise // Kommentarer
Jag och min fina som jag befinner mig hos om en vecka, men först BRÅVALLA! Jag sitter och svettas för att jag är så exalterad/nervös/övertaggad/trött eller så är det för att fönstret är stängt. Det kommer bli så grymt kul, ska hämta Jessica vid 3 så ska vi hämta Signe innan det bär iväg, kommer komma fram typ sist av alla känns det som men vi lär ju slippa köer i alla fall. 
/LOUISE

taxfree

2014-06-24 // 22:43:12 // new in // Kommentarer
Brukar inte handla på taxfree förutom i själva affärerna på frygplatserna utomlands men innan vi åkte till Turkiet beställde jag en Panos väska som är perfekt som weekendbag, hade den när jag var i Mora sist eftersom jag bara var där i två nätter. Tre för två på Essie tyckte jag var en bra deal så köpte färgerna cocktail bling (grå), sugar daddy (ljusrosa) och favoriten peach daiquiri (mörk/peachrosa). Har än så länge bara provat den mörkrosa och fullkomligt älskar färgen! Välditgt somrig färg, måste kolla om jag har någon bild där det syns från när jag hade det. Har helt trillat ur mina nagellacksvanor men om jag ska måla naglarna mer i sommar kommer det att vara i peach daiquiri!
/LOUISE

gummistövlar

2014-06-24 // 13:44:00 // new in // Kommentarer
Tänk för en veckan sedan ägde jag inte ens gummistövlar, nu har jag två par. De leopardmönsktrade är från rusta och de mörka från XXL, båda får bli med till Bråvallas alla tänkbara väder. Mestadels regn som synd är. Började min dag på bästa tänkbara sätt med att simma lite och efter det hämtade jag Moira som nu är här. Hon ska hjälpa mig packa nu innan vi åker till stan. Efter stan har jag taco-middag på schemat med My, Josefine, Jessica och Signe.
/LOUISE

milk and strawberries

2014-06-23 // 20:18:56 // life of louise // Kommentarer
Försöker göra lite sommar av detta väder och äter jordgubbar med mjök. Men helt ärligt, vädret?! Skärpning Sverige! Tog en tur till välsviken med mamma och pappa förut och fick med mig både en stol, gummistövlar och ett träningslinne så nu är jag 100% klar till bråvalla! Förutom mat, men jaja. Har bokat tågbiljett till Mora så nu slipper jag sitta och längta efter Joel i hela tre veckor.
/LOUISE

snapshots

2014-06-23 // 13:40:04 // life of louise // Kommentarer
Lite bilder från min flängande mellan Mora och Karlstad. Har provat på att spela golf, spelat minigolf, ätit glass, badat i poolen, varit på Hoffmaestro på midsommar och massa andra saker.
Idag har jag sommarlov hela dagen, har degat i sängen hur länge som helst. Visserligen var jag ute på en pw imorse och hälsade på Amanda på jobbet men annars har jag inte gjort någonting. Har egentligen massa saker jag borde göra som stressar mig men känner mest att idag ska jag ha lov och allt annat får vänta.
/LOUISE

turkiskt te!

2014-06-22 // 19:59:08 // life of louise // Kommentarer
Har varit så dåligt på att blogga om Turkiet, det är ju över två veckor sedan jag kom hem nu! När jag och mamma gick och strosade i lite butiker som inte låg i Side centrum blev vi alltid bjudna på turkiskt te. Det hela slutade med att vi båda tyckte om det så mycket att vi köpte med oss hem. Det blir helt galet fina färger på drycken. Ska visa någon dag! Vår pool är äntligen lagad efter problem med något som har med värmen att göra så ska ut och simma i 28 behagliga grader nu. 
/LOUISE

två månader

2014-06-22 // 11:45:30 // life of louise // Kommentarer
Förra helgen hade jag och min kärlek två månader så det firade vi med lunch vid siljan. Kommer inte träffa honom på nästan tre veckor nu, hoppas det gåt fort! Men ändå inte för jag vill inte att sommarlovet ska ta slut. Kom hem vid halv 11 igår och då stod SIGNE och Jessica och väntade på mig vid stationen, efter massa kramar och lite snabbt catching up gick vi till burger king och satt där i en eveighet innan jag åkte hem och somnade som en stock. Idag ska jag träna och åka till stan och shoppa lite till Bråvalla!
/LOUISE

ännu fler studentbilder

2014-06-21 // 13:43:00 // life of louise // Kommentarer
Sa det till Natalie när vi stod och var fotografer att jag började nästan gråta när första klassen sprang ut. Minns när jag var och hälsade på Thoren när jag gick i 9an en halvdag för att se hur det var på skolan och så. Minns att jag hamnade i samma klassrum som Lucas (som blir kramad på sista bilden) och jag minns att det var bland annat han som knuffade över mig från osäker på Thoren till supersäker på Thoren. Har så mycket minnen med flera utav treorna och det kommer kännas så tomt i Augusti utan dom. Att inte kunna springa och pussa på Joel, att inte kunna träffa Lucas och Filip och att inte kunna kolla på de bästa hockeyrumporna kommer kännas så konstigt.
/LOUISE

the tubkjol

2014-06-20 // 13:42:00 // fashion // Kommentarer
Höll på att lega ihjäl mig efter ett par fina sandaler i turkiet men hittade inga av ok kvalitet. En annan sak jag fått dille på den senaste veckan är tubkjolar! Brukar inte tycka om att ha det pga mina Beyoncé-höfter men samtidigt måste man väl visa upp det man har? Det bästa med en rolig tubkjol är att om man matchar den rätt man kan ha den både till vardag och fest!
 
the short skirt
Tryck på bilden för att se vart allt kommer från
/LOUISE