Och så gick det lovet

2015-02-28 // 20:06:52 // life of louise // Kommentarer

Idag är det lördag och det innebär att det snart är slut på lovet. Personligen har jag inte vetat vilken dag det är sedan första dagen på jullovet så detta är ett bra tecken! Har hunnit med massa saker sedan jag återhämtat mig från matförgiftningen. Har varit på hockey med bästa brudarna och idag gick Joel (Grums) vidare till playoff 2!! Är så stolt! Har jobbat mer än jag gjorde totalt i hela  januari, spraytanat mig för första gången och resultatet blev svart. Men det är ju så jag gillar min hudfärg så klagar inte. Igår blev det utgång i samband med 19 årsfirande av Alina, trots att det är dåligt med folk ute så var det en väldigt rolig kväll! 
/LOUISE

Dilemma

2015-02-24 // 10:12:42 // life of louise // Kommentarer

Nu när jag chillar i soffan med hinken har jag äntligen tid att blogga men inget att blogga om, vanligtvis har jag massor att blogga om men ingen tid att göra det på. Jaja. Trodde verkligen att jag skulle må bättre idag men inatt så satte allt igång igen. Får vila hela dagen idag också, synd då jag hade planer med Moira. Dagens mål är att orka gå ner i köket och äta allt jag hittar i medicinskåpet. 
/LOUISE

Skräll att man blir sjuk på loven

2015-02-23 // 09:59:22 // life of louise // Kommentarer

Fräsch-brud.se. 
Ja som ni ser på bilden blev jag matförgiftad igår kväll och har haft ett hårt tag om min hink hela natten. Hade inga speciella planer för dagen förutom att åka till jobbet en sväng och säga hej. Måste försöka få i mig lite mat så jag kan gå på kurs ikväll, precis som alla kvällar den kommande veckan. 
/LOUISE

Lov dag 2

2015-02-22 // 13:43:55 // life of louise // Kommentarer

Gott och blandat från förra vecka och en bild på hur jag lever just nu. Joel kollar på två hockeymatcher och VM samtidigt. Okej ena hockeymatchen kollar jag på. Fick i veckan hem både min balklänning (4 veckor för tidigt!!) och mina utspringsklänningar. Nu kanske ni tänker varför två? Jo den ena är en reserv ifall jag blir dränkt i öl på flaket och jag vill inte spendera min mottagning i kladdig klänning. Ska återgå till alla hockeymatcher nu, adios!
/LOUISE

new in - white biker

2015-02-21 // 09:49:02 // new in // Kommentarer
Trots att mina senaste två veckor varit så otroligt stressfyllda att jag knappt hunnit med att äta vissa dagar fick jag med denna skönhet hem tidigare i veckan. Vad mer har jag gjort i veckan? Ställde ut på UF-mässa för sista gången (skönt). Hade matteprov i onsdags och detta var även anledningen till att jag varit superstressad. Efter provet har jag glidit runt mellan kurser-skolan-gymmet. Idag börjar mitt LOV och det ska bli så fruktansvärt skönt! Veckans planer är att göra mitt gymnasiearbete, chilla, gå på kurser, träna massor och chilla lite mer.
/LOUISE

teneriffa

2015-02-18 // 14:04:28 // resor // Kommentarer
En dag i duschen insåg jag att jag inte visat vad jag och Joel såg/gjorde på teneriffa. Massa drinkar vid poolen, massa pussar och massa palmer. Precis som en charterresa ska vara.
/LOUISE

celsius håller mig vid liv

2015-02-16 // 15:00:15 // life of louise // Kommentarer
Känner att dessa bilder på ett bra sätt beskriv min relation till livet idag. Så illa är det egentligen inte, har bara 100 saker att göra som vanligt. Håller tummarna för att mina pengar ska komma in på paypal idag så jag kan beställa hem mina älskade ögonbrynspennor. Om Joel kan hålla tyst om att det är fettisdagen imorgon och att vi borde bjuda på semlor på UF-mässan har jag tänkt powernapa, plugga matte, öva på black jack innan jag ska på kurs 18-22.
/LOUISE

berlin i bilder

2015-02-15 // 15:02:25 // resor // Kommentarer
Berlin var kul. Ps, bilderna kom upp i helt fel ordning så om ni börjar nerifrån och går scrollar up så blir det rätt :p
(Nästan)
/LOUISE

äntligen helg!

2015-02-14 // 11:01:59 // life of louise // Kommentarer

Fyndade One Direction choklad och sockervadd? för 5:-/st på netto innan 50 shades of grey i torsdags. Mycket värt pengarna! Filmen var för övrigt väldigt bra men också väldigt lik twiligt på något sätt? Igår tog jag helg klockan 12.00 och firade med tacobuffé i skolan. På kvällen gick jag & Joelito på frost och firade 10 månader/alla hjärtans dag då han har bortamatch idag och kommer hem sent ikväll. Vaknade tidigt imorse av att  Joel åkt på match och hittade massa superfina saker på vardagsrumsbordet. Är verkligen lyckligt lottad som har så fina vänner och familj som skämmer bort mig alldeles för mycket! Tack för att ni finns♥
/LOUISE

dagarna som gått

2015-02-12 // 08:34:27 // life of louise // Kommentarer

Minns nästan inte när jag loggade in på blogg.se sist. Men det har varit skönt med en mini-bloggpaus. Lite saker som hänt i mitt liv är att todiefor swimwear gillade mina bilder på instagram och jag tyckte det var stort! Igår fyllde Felicia år så vi sjöng för henne i matsalen. 3 killar i klassen har vunnit över 30 000:- på trav på 5 dagar så vi firade med pommac i plastmuggar. Och så lite (massa) plugg på det. Igår hade jag ett prov så nu känns livet inte lika stressigt, men har fortfarande massa att göra. Idag ska jag på 50 shades of grey med Natalie och Amanda och efter bion ska jag på croupierkurs. Imorgon är det HELG!!
/LOUISE

que pasa con mi vida?

2015-02-09 // 16:35:29 // life of louise // Kommentarer
Kännes mest que pasa con vi vida? Massor. Denna vecka kommer bli minst lite hektisk som förra om inte lite värre ändå, man måste ändå älska att gå i 3an på gymnasiet <3 Idag ska jag på croupierkurs och förutom det måste jag plugga matte och svenska tills det blöder ur ögonen på mig. Lite andra saker som händer i veckan är att jag, Natalie och Amanda ska på fifty shades of grey på torsdag, jag ska representera skolans diplomerade gymnasiekonom-inriktning på ett möte, Felicia fyller år, prov i svenska och lite inlämningar, kompishäng och träning på det. Bloggar när jag har tid!
/LOUISE

Sälen baby!

2015-02-08 // 11:54:37 // life of louise // Kommentarer

Collage från igår i Tandådalen! Åh som jag saknat stället! Vädret var underbart till en början men vid lunch började det blåsa så att man nästan stod stilla i backen så alla sittliftar stängde. Ungefär 17 fikor senare och alldeles slut i benen åkte vi tillbaka till Mora. Idag åker vi hem till Karlstad men först ska vi luncha. 
/LOUISE

Croupier

2015-02-06 // 07:47:50 // life of louise // Kommentarer

Såhär ser mitt vardagsrum ut nu. Har fått ännu ett jobb, denna gång som dealer och igår var jag på min första kurs! Fick lära mig massa nytt om hur man räknar och lägger korten. Jätteroligt verkligen! Och inte minst spännande! Ska öva lite på att lägga kort innan jag hoppar in i duschen och klockan 10 börjat dagens enda lektion. 
/LOUISE

saknar solnedgången

2015-02-04 // 16:41:43 // life of louise // Kommentarer
Solnedgången på Teneriffa var helt ok att titta på en vecka. Igår blev jag akut inkallad till jobbet och eftersom jag inte kan säga nej stod jag i kassan till 21 och somnade direkt när jag kom hem. Idag har jag och Natalie haft vårt boxpass vilket jag tror blev succé? Kändes i alla fall bra och alla tyckte att det var kul! Kvällen kommer spenderas med näsan i matteboken. Har så många bollar i luften just nu, önskar att jag kunde berätta allt!
/LOUISE

new in - berlin

2015-02-03 // 16:59:36 // new in // Kommentarer
Ganska spännande hur ljuset blir så olika när det är olika färger på plagget.
Skor: Primark
Gul peplumtröja: Primark
Svart fräsig-rygg-tröja: Primark
Lila klänning: Forever 21
Vinröd fräsig-rygg-tröja: Fashion club
All min shopping från Berlin förutom örhängena som jag hade på mig igår. Besökte massa butiker som jag aldrig vart på förut bland annat primark, forever 21 och massa tyska affärer så det var spännande! Vill åka tillbaka bara för att shoppa lite mer. Kanske hinner med en sväng innan napa så jag får fixa lite fina sommarkläder.
/LOUISE