dancing in september

2015-01-31 // 17:13:00 // life of louise // Kommentarer
Fin fin bild från klassfest nr2 i april. En sak som är säkert är att jag INTE saknar mitt ljusa hår, känns bra att äntligen ha bestämt mig för vilken hårfärg jag vill ha. Fick besök si sådär 4 inatt (vild gissning) när Joelito kom hem från Hudiksvall med 3p till grums. En annan rolig sak är att jag fick jobbyxor igår! De va verkligen på tiden. Bara namnskylt som saknas sen är jag en i gänget på riktigt! Har för tillfället på Napa-listan på max och packar upp från Berlin eftersom jag sköt upp det hela dagen igår :p
/LOUISE

Berlin

2015-01-30 // 11:32:57 // resor // Kommentarer

Två bilder från Berlin som beskriver min resa, mat och gruppbilder. Kom hem inatt vid 4 efter 21 timmar i bussen, gissa om det var skönt att kraschlanda i min egna säng efter att allt som kunde gå fel under hemfärden gick fel. Missade en färja ock lite så. Allt som allt har Berlin bjudit på massa skratt och minnen för livet. Mina planer för dagen är att packa upp och åka till jobbet på ett kort pass. 

tips balklänningar!

2015-01-29 // 12:00:00 // fashion // Kommentarer
Det absolut hetaste samtalsämnet bland flickor födda -96 just nu är utan tvekan balklänningar! Har fått lite frågor om min som jag har beställt och den är ifrån Karlstads Högtidskläder (hemsida HÄR) som ligger precis brevid Sibylla på Sundsta. Är förresten så nervös över att den inte alls kommer se ut om jag förväntat mig!! 
Här nedan har ni lite tips på snygga balklänningar som dessutom inte är allt för dyra.
Alla klänningar ovan är från asos
Alla klänningar ovan är från Nelly.com
Både nelly och asos har fått in årets nyheter när det kommer balklänningar och jag känner att jag borde verkligen köpa en "plan b" klänning ifall min inte är som jag tänkt mig.
/LOUISE

new in - nyx 828 ever

2015-01-28 // 12:00:00 // new in // Kommentarer
Detta är alltså den lilla rackaren som blev mitt allt och sedan försvann. Hoppas jag hunnit få hem den nya innan jag kommer hem om två dagar! Jämfört med pennorna jag köpte på Teneriffa så är den är lite mer "krita" i konsistensen och väldigt mjuk och lätt att applicera. Färgen är åt det röda hållet och väldigt lik den (av många) som min idol Kylie Jenner använder. Hoppas även att min nya rackare vill stanna lite längre än en vecka i sminkväskan!
/LOUISE

Hur naturlig är du?

2015-01-27 // 12:00:00 // life of louise // Kommentarer

Du har….

(x) Mascara över 100 kr 
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Fixade naglar

Summa = 10

Du….

( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har….

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 14

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Naturlig men mån om sitt utseende!
15-20 Tona ner lite va…
20-25 Hälften plast, hälften människa.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Roligt test som cirkulerar i blogvärlden för tillfället! Känner mest att hur kan det faktum att min foundation kostar över 200:- spelar någon roll när jag använder det ca 1 gång i halvåret? Jaja har ni provat och sett vad ni fick för resultat? Vad fick ni? :)

/LOUISE


new in - black black and black

2015-01-26 // 12:00:00 // new in // Kommentarer
Svart svart och svart. Jag som har sagt att jag ska försöka köpa mindre svart, men vad ska man göra när det är den snyggaste färgen? 2 för 1 på alla rea-varor på Lindex, i alla fall när jag fyndade dessa för några veckor sedan. 
/LOUISE

Hejdåpussar

2015-01-25 // 17:00:28 // life of louise // Kommentarer

Idag har jag & Joel åkt pulka och kollat serier. Massvis med hejdåpussar blev det också då vi inte syns på en vecka. Kom hem vid 4 och har sedan dess packat min lilla väska, tycker det är jättejobbigt att vi är borta 4 dagar för då måste man släpa med alla duschsaker, BUS och allt sånt. Ska göra klart matteläxan nu så jag slipper göra den så fort jag kommer hem på fredag. Adios!
/LOUISE
 

laktosintolerant?

2015-01-24 // 15:31:01 // life of louise // Kommentarer
Saknar Teneriffa lite extra när det är snöstorn i Karlstad. Vad har hänt sedan sist? Jag har slägt iväg en order till Nyx på en läppenna och ett läppstift. Köpte precis samma läppenna för en vecka sedan men lyckades såklart tappa bort den på fyllan. Har helt ärligt fällt en tår för min penna, finns ingen produkt jag använt mer den senaste veckan. R.I.P läppennan ever 2015-2015. Apprpoå tårar så tror jag att jag är laktorintolerant. Har fått jätteont i magen de senaste dagarna så fort jag äter någon mejeriprodukt, brukar vanligtvis inte äta sånt pga att det i många fall är onyttigt. Och hörrni! Jag åker till Berlin på måndag morgon, tror helt jag har glömt att berätta detta? Ska på Business trip med skolan som alla elever på Thoren Business School får bli med på (helt gratis!) så blir borta mellan måndag-fredag. Självklart kommer jag göra tidsinställda inlägg.
/LOUISE

Tips!

2015-01-23 // 18:08:25 // tips // Kommentarer

Måste verkligen tipsa om min primer som jag alltid använder när jag har ögonskugga men även annars, fast under ögonen till min concealer. Den halvdåliga bilden är alltså tagen ca 24 timmar efter att jag lagt ögonskuggan (sov med smink, heheh). Inte bara sitter ögonskuggan som berget, den lägger sig inte i vecket ovanför ögat (crease) samt att färgerna på själva ögonskyggan syns mycket bättre. Primern finns på de flesta affärerna, affection, åhlens, H&M osv. Själv köpte jag min på coop och den kostar 179:-
/LOUISE

Studentfest

2015-01-23 // 09:58:44 // life of louise // Kommentarer

Lång historia kort - igår va det studentfest. Uv tema.
/LOUISE

inget kan komma åt mig ut

2015-01-21 // 12:46:27 // life of louise // Kommentarer
Är ungefär lika glad idag som när jag fyllde 18 för ett år sedan och hade trosor på huvudet. Idag min vänner och ovänner har jag beställt min balklänning! Jajamen, känner mig som en ny kvinna. En sexig och elegant kvinna med en sexig och elegant balklänning. Känner mest att ingenting kan förstöa min lycka! Planerna för kvällen är att antingen träna, eller gå på hockey med Martina. 

fitness på g

2015-01-20 // 19:17:56 // träning // Kommentarer
Har inte gjort speciellt mycket idag, håller på att plugga in mitt nya schema och tränar ihjäl mig på all min lediga tid. Idag blev det ett pass tabata och ett pass core 2.0. Nu sitter jag och skjuter upp matteläxan som jag verkligen borde göra, sen ska jag duscha, ta bort nagellacket och SOVA.
/LOUISE

Balklänningarnas land

2015-01-19 // 20:12:44 // life of louise // Kommentarer

Kan med glädje meddela att jag har lagt undan en balklänning idag. Ingen av de på bilderna utan de va bara två av typ 100 som jag provade. Väldigt kul att prova och se vad man passar i för färger/modeller! Måste bara vänta på att mamma ska komma hem från Teneriffa så hon för godkänna den. Känns så otroligt bra att ÄNTLIGEN ha hittat en klänning efter flera månaders letan. Måste gå vidare med skor nu, vet inte ens hur lång min baldejt är förutom att han är jättelång. Jaja, sitter och läser/kollar Simpsons nu och njuter av min sista lediga natt.
/LOUISE

Har mest ätit i ishallar

2015-01-19 // 13:31:18 // life of louise // Kommentarer
Min helg har bestått av att sitta i kalla ishallar och ätit. I lördags hade Joel match så kollade på den med Felicia och mumsade på en semla i pausen. Igår spelade Joels lag men inte han så då bjöd han på hockeykorv, vilket är den godaste korven i världen. Vinst i båda matcherna och all övrig tid har jag spenderat med Joel. Idag har en en lektion som är slut om en timme och efter det ska jag, Amanda och Felicia åka och prov balklänningar!
/LOUISE

senaste - twitter

2015-01-17 // 11:18:54 // life of louise // Kommentarer
Mina senaste tweets, följer ALLTID tillbaka om det inte är reklamkonton! Amanda kom igår på myskväll, bev hemmagjort pizza och massa film och snack. Har alldeles för lite myskvällar nu för tiden. Idag har jag duschat och kollat på 3 avsnitt av The Carrie Diaries. Ska på Joels match vid 1 och efter det har jag inga planer förutom att eventuellt lura Joel till att dammsuga mitt hus. Några tips?
/LOUISE