Alla behöver en My i sitt liv

2015-04-28 // 17:43:39 // life of louise // Kommentarer

Igår hade jag och My vår årliga power Walk, vi snackade igenom allt från framtiden till kärlek och skolan och allt däremellan. Prommenaden slutade med en runda på stan och nu har jag en outfit till Valborg, frågan är bara om jag ska ha den? Det ska ju regna.. Börjar se slutet av tunneln nu och försöker njuta allt jag kan av de sista veckorna i skolan, någonsin. 
/L

mars 2013

2015-04-26 // 19:57:06 // life of louise // Kommentarer
En liten tillbakaresa genom arkivet och vi landar i Mars 2013. Jag och felicia hade likadana outfits och jag blev av med min yollibox-oskuld med Natalie. Har i helgen sovit totalt 7 timmar, druckit jättemånga Celsius, köpt underkläder för ca 1000:- och tittat på när min lillasyster tävlade i hopp med häst (vet ej hur man säger det??)
Har under veckan upptäckt detta fenomen "plugga under lektionerna" visste ni att om man gör skolerbeten under lektionerna i skolan så får man hur mycket tid som helst att göra vad man vill efter skolan?? Har verkligen kommit på det denna vecka. Från och med nu blir det inge plugg hemma, bara i skolan. 4 veckor kvar till AYIA NAPA också!
/L

Strumpor

2015-04-24 // 08:11:43 // life of louise // Kommentarer

Det här är verkligen så jag. Ledig idag som alla andra fredagar, gött mos. Ska försöka få undan lite inlämningar och ett träningspass innan jag ska jobba vid 17. 
/L

snart så

2015-04-23 // 10:02:22 // life of louise // Kommentarer
Liiiiiiite sugen på detta just nu. Tur att napa bara är 37 dagar bort! 
Igår insåg jag att jag ska sluta skolan om bara några dagar när vi övade på studentsången med klassen. Stod och kollade på hur alla sjöng och såg så stora ut helt plötsligt. Alla killar som var så små när jag träffade dom för första gången för snart 3 år sedan var helt plötsligt 2m långa. 100 tals minnen flög genom huvudet och jag kunde inte sluta le. Kan verkligen inte förstå att dessa 13 år av grundskola faktiskt är slut snart. Jättesnart dessutom.
/L

Fluffis

2015-04-21 // 14:27:56 // life of louise // Kommentarer

Alltså, min älskade fluff!! Trivs väldigt bra med att vara hundvakt. Hon märker alltid när man är lite nere och kommer och lägger huvudet på sne som om hon förstår precis hur jag mår. Världens bästa hund, och sötaste.
/L

3 år sedan?

2015-04-19 // 13:21:31 // malta // Kommentarer
Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att det snart är 3 ÅR SEDAN JAG VAR PÅ MALTA?!?!?!??! Vart tog tiden vägen? Vilket dreamteam jag träffade till vänner alltså. Sjukaste resan med fantastiska människor. Är SÅ glad att jag och Jesssica tog beslutet och åkte iväg. Ska nog leta fram min hårddisk och kolla på alla roliga filmer vi spelade in på Malta. Älskar att minnas tillbaka.
/L

Yatzi

2015-04-19 // 12:41:35 // life of louise // Kommentarer

Hundvakt, min favovoffis i hela vida världen bor med mig i hela två dygn. Ska sitta och leka och gosa med fluffbollen hela dagen. Trevlig söndag!
/L

Snart så

2015-04-15 // 18:31:34 // life of louise // Kommentarer

Snart börjar solariumsäsongen och det gillar vi! Sitter och försöker få lite plugg gjort men de går inge vidare. Har drabbats av extrema koncentrationssvårigheter vilket jag aldrig haft förut. Kanske därför jag bloggar nu, hehe. 
/L

World's best boyfriend

2015-04-14 // 17:43:16 // life of louise // Kommentarer



Idag har jag och Joel varit ett par i 1 år. Firade igår med presenter för vi var för nyfikna för att vänta till idag men fick en överraskning idag i skolan när jag fick ett paket med blommor. Tack Joel för att du är min och för att du är världens bästa pojkvän. Älskar dig mest av allt på denna jord, nu och föralltid. 
/L

Ensam

2015-04-13 // 18:55:38 // life of louise // Kommentarer

/L

Jay & Alexis

2015-04-12 // 21:31:00 // life of louise // Kommentarer
Min hobby sedan en månad sedan är att vid varje möjliga tillfälle gå igenom hela Jay Alvarrez och Alexis Ren's instagram och tumblrs för att stalka dess förhållande. Vill verkligen leva som de gör efter gymnasiet. Finns inget finaste par i hela världen. Är kär i dess förhållande till varandra. 
 
/L

New in - Balskor

2015-04-12 // 20:12:58 // life of louise // Kommentarer

Köpte ett par skor till balen idag. I am in love. Lite halvbra bild men de är så otroligt snygga att jag inte kunde hålla mig utan att lägga upp en enda bild. Blir typ att öva gå i dessa till netto den kommande månaden. 
Annars då? Är så skoltrött, trodde verkligen att man blev det när det var så nära slutet? Men det kanske är just därför man blir så trött på allt? Försöker hålla humöret uppe, intalar mig att jag inte är ensam osv. Har ändå får undan de plugg jag kunnat göra under lovet. Och läst häftet till svenska nationella samt försökt komma på vilka möjliga frågeställningar det blir på tisdag. Min största ångestfaktor just nu är att jag inte vet om min matte komplettering är v.16 eller 17. Ångest. 
/L

new in - mora black and white

2015-04-09 // 11:51:58 // new in // Kommentarer
When in Mora tog vi ett varv på stan, som tar ca 1 timme max men ändå det är så mysigt. Positivt med småstäder är att storlekarna inte tar slut lika snabbt som hemma. Exempel de svarta, utsvängda, byxorna som jag lever i och vägrar ta av, har letat efter liknande i Karlstad hur länge som helst men aldrig hittat några i min storlek. byter sakta men säkert ut min 99,9% svarta vinter-garderob mot en svart/vit vår-garderob. 
Annars då? Enda dagen hemma idag på hela lovet. Har fått undan en inlämning och förberett mig inför veckans två kommande prov. Bokat in ännu en jobbintervju denna gången för ett jobb till hösten, spännande! Ska kolla breaking bad och njuta lite av att göra ingenting innan jag beger mig till Mora igen imorgon.
/L

Gudis

2015-04-08 // 18:48:50 // life of louise // Kommentarer

Nom nom. Gottis i bilen hem från Mora. Bara 2 timmar kvar. Wop wop!
/L

Whatevah

2015-04-06 // 15:23:28 // life of louise // Kommentarer

Suddig bild men whatevah de är svårt att ta kort på ett skumpigt tåg. Ett tåg och två bussar senare befinner jag mig i Mora sedan snart ett dygn sedan. Tanken var att vi skulle shoppa idag men tydligen är allt stängt på röda dagar i denna lilla by. Fick bli en tur till maxi istället och strax ska vi på 30-års kalas. Förväntar mig massa god mat för jag är huuuunnnggrrrriiig!
/L