frukost

2014-08-31 // 13:01:24 // life of louise // Kommentarer
Middagen igår gick superbra och jag lyckades laga hela tre rätter åt min andra halva. Vaknade av att Joel skulle åka och köpa "färskt bröd och mackor" antar att han var lika trött som jag. Tillsammans gjorde vi jordens frukost och jag kommer inte kunna äta något mer idag känner jag. Joel åkte precis på match och jag ska kolla ikapp lite serier och vänta på att mamma ska komma hem så hon får hitta en sak jag har tappat bort. Varför hittar alltid mammaor det som är borttappat?
/LOUISE

i'm gonna do it tonight

2014-08-30 // 16:01:00 // life of louise // Kommentarer
En härlig bild på gänget från igår. Mötte upp Jossan och My igår vid 8 och gick till en pizzeria, träffade Jseeica, köpte pizza och gick hem till My och käkade. Strax efter 11 hade vi tölat och förat färdigt så vi drog vidare till stan och tempel. Har nog aldrig sett så mycket folk där och jag hade jätteroligt! Landade i sängen närmare 2 och idag har jag sprungit runt som en duracell-kanin och städat och lagat mat. Har lovat Joel att bjuda på 3:rätters ikväll när han kommer tillbaka från Mora. Alla som känner mig vet att mina matlagningskunskapet är ganska begränsade till flingor och rostbröd så det här ska bli spännande! Hann med ett snabbt besök från Jessica som ville höra om igår, men nu ska jag fortsätta förbereda maten. Adios.
/LOUISE

TGIF

2014-08-29 // 17:45:00 // life of louise // Kommentarer
Två bilder från förra helgen. Helt ärligt, glowsticks gör en fest 100 gånger bättre. Har spenderat hela dagen i skolan med UF uppstart. Har redan kommit ganska långt med vårt nya företag. Satt ett bra tag och dikstuketade/planderade studentresa med de andra tjejerna i klassen och vi är överrens om att boka på måndag. Tagga!! Ikväll ska jag till My på middag följt av eventuell utgång men först ska jag kolla senaste avnittet av pll!
/LOUISE

living just to find emotion

2014-08-28 // 20:54:48 // life of louise // Kommentarer
Hallå där, har sedan sist haft lite skola, planerat studentresa, tagit en väldigt lång prommenix med My och lättat på trycket lite om allt och lite till, behandlat mina nya skor och gjort klart matteläxan. Både Joel och mamma har åkt bort så jag och papi är ensamna tills lördag då han också åker bort. Ska fira att jag äntligen har min säng för mig själv (hehe) med att göra en kopp te och läsa min nya bok innan jag somnar. 
/LOUISE

new in - redo för regn och rusk

2014-08-28 // 11:56:59 // new in // Kommentarer
2 par byxor och ett par skor senare känner jag mig mer eller mindre nöjd med min garderob inför hösten. Bara en regnjacka kvar. Ljusa boyfriendbyxor från Lindex, svarta tajta saker från Carlings och skorna från Scorett. Tränade handlederna igår på gymmet för jag tyckte det behöves eftersom jag numera är servitris och den senaste timmen har min högerhand skakat sönder, ifall ni ville veta. Har hål till 13.40 så ska börja laga mat till mig och Joel som kommer hem vilken minut som helst.
/LOUISE

smile just smile

2014-08-27 // 22:26:40 // life of louise // Kommentarer
Sitter här och vet inte vad jag ska göra med mitt hår som vanligt och kollar ph med Joel. Fick min lön idag så har bränt mer eller mindre hela den på shopping förut. Hade spanat ut såååå mycket fina saker jag ville ha men så saknades pengarna. Visar imorgon när det är lite ljusare ute. Nu ska jag ta en macka innan jag kryper ner under täcket och taggar om till skolan. 
/LOUISE

hockeykorv

2014-08-27 // 13:54:12 // life of louise // Kommentarer
Igår på gymmet och igår på hockey. Drog på hockey med Amanda och Felicia igår kväll då både min och Felicias pojkvänner spelar i samma lag och Amanda ville ha hockey-korv. Efter en vinst med 9-1 åkte jag och Joel hem och mös till ph innan vi somade. På onsdagar har jag bara en lektion som också kommer bli min favorit, idrott. Slutade vid 10 och åkte till gymmet. Träffade Joel hemma på lunch och nu har han åkt tillbaka till skolan och jag ska ta tag i min att göra lista innan den blir 27km lång.
/LOUISE

outfit 26/8 20143

2014-08-26 // 11:56:28 // outfit // Kommentarer
Topp & Kjol & Örhängen - H&M  //  Klocka - Ur&penn  //
Har mitt H&M beroende gått över styr? Ja kanske lite. Är tillfälligt hemma efter en stund i skolan samt ett pass på gymmet med Amanda. Har en hat-kärlek till alla 4 timmars hål i mitt schema men det är gött att kunna komma iväg till gymmet utan att stressa. Ska åka tillbaka till skolan snart och äta lite lunch innan jag börjar.
/LOUISE

outfit 25/8 2014

2014-08-25 // 17:31:00 // outfit // Kommentarer
Tröja & kjol - H&M  //
Vet att bilden suger men hann inte ta bilder före skolan och det här var den enda som blev någorlunda ljus i redigeringen. Första riktiga dagen i skolan idag, har bara lektioner med andra klasser men det var kul att få göra något annat än de gamla vanliga svenska, englska ämnena. Dock väldigt tomt utan Natalie. Imorgon blir det spännande när jag ska ha kalkylering och spanska samtidigt! Behöver låna Hermione stoppa-tiden-klocka från Harry Potter 3. Måste ha tag i rektorn och fråga var hon har tänkt nu men det är väl standard att allt är kaos i början av skolåret.
/LOUISE

helgen som var

2014-08-25 // 11:22:23 // life of louise // Kommentarer
Massa bilder från helgen, vi började fira Vikki med världens godaste champagnefrukost, lekte lite lekar och en drink eller två för mycket senare rullade vi runt i vattenpölar, träffade massa nytt trevligt folk och för min den slutade kvällen med spökhistorier med två trevliga killar. Saknar redan mina amigos och hoppas verkligen att vi får träffas snart igen. Nu ska jag slänga i mig lite brunch innan jag åker till skolan. Har förberett mig så dåligt, har inte fixat block, pennor eller något så ska shoppa lite innan jag börjar vid 12.

Tågluffarna

2014-08-24 // 18:45:40 // life of louise // Kommentarer

Bild från friluftsdagen när vi tog skydd från regnet. Sitter nu i Göteborg och väntar på tåget efter två underbara dygn i Halmstad. I fredags gjorde vi inget speciellt mer än att kolla film och igår gick vi på stan en sväng innan vi firade Vikki (som fyllde år igår) och Felicia hela natten lång. Idag hann vi bara med en sen lunch på favvo-stället indian kitchen innan vi fick skynda oss till tåget. Kommer hem vid 10 ikväll och då ska jag krama och pussa sönder min älskling.
/LOUISE

Ccc

2014-08-22 // 09:44:49 // life of louise // Kommentarer

Hej! Bjussar på en bild från jobbet igår. Skolan började igår och direkt efter jobbade jag till 3 inatt/imorse. Idag har vi friluftsdag med skolan så ligger nu i en liten hög på parkeringen och väntar på resten utan klassen. Vid 15 ska jag med tåget till Halmstad och blir där hela helgen. 
/LOUISE

espresso house for president

2014-08-20 // 21:40:18 // life of louise // Kommentarer
Två bilder från idag. Har påbörjat en makeover för att försöka bli människa igen, har gjort mig fin om fötterna och duschat med rakning av allt, gjort nagnarna fina och ansiktmask. Hann även med att träffa Moira några väldigt välbehövliga timmar, saknat henne och hennes katt så mycket. Blev en fika och lite shopping innan vi landade i hennes säng och snackade av oss lite. Ska köpa tågbiljetter till Halmstad nu innan det blir ph mys med min man.
/LOUISE

alle man på däck

2014-08-19 // 16:58:48 // life of louise // Kommentarer
Vaknade alldeles för tidigt idag utav Joels alarm men eftersom han skulle på träning hann jag med några timmar serier innan jag rullade ur sängen och hamnade nere i soffan istället. Klockan 12 befann vi oss i förhoppningsvis Joels nya lägenhet på visning och efter det lunchade vi på stan innan vi landade hemma i soffan igen, ett par skor till jobbet rikare. Båda har sovit en stund, röstar på det partiet som inför sovstund i skolan på riksdagsvalet. Om en timme ska vi till på kalas.
/LOUISE

hösten är här

2014-08-18 // 10:22:00 // life of louise // Kommentarer
Yttligare två bilder från när jag och Jessica kollade på soluppgången. Hej! Är hemma från Mora och en mini-bloggpaus, kan meddela att det redan var höst där och jag fick gå runt med 3 tjöjor på mig för att inte frysa :) Annars då? Joel har tillfälligt flyttat in hos mig medan vi letar lägenhet till honom. Fick en årsförbrukning på shampo och balsam igår efter att mina föräldrar tog en oplanerad tur till ullared (läs: oplanerad och kom hem med 5 fulla kassar). Min inneboende har träningar hela dagen så ska underhålla mig med att plocka in höstkläderna. 
/LOUISE