2013

2014-11-30 // 19:40:50 // life of louise // Kommentarer
Idag glömde jag ta mina tabletter till frukost så idag har mer eller mindre hela min dag varit bajs. Är så osäker på allt och vet inte vad jag ska göra för att bli säker. Det kommer inga fler ord.
/LOUISE

Its christmas time

2014-11-30 // 10:30:54 // life of louise // Kommentarer

Jag och mamma sprang runt som duracellkaniner hela dagen igår och julpyntade, bakade lussekatter och pepparkakor och lyssnade på julmusik. Supermysigt! På kvällen åkte jag till Joel och åt middag och avslutade min cheat day med en munk och en fet godispåse. Gott vare.
/LOUISE

Äta vad jag vill!

2014-11-29 // 09:49:11 // träning // Kommentarer

(Frukost)
Idag mina vänner är ingen vanlig dag, idag får jag äta vad jag vill! Har under 4 veckor räknat kalorier och tränat stenhårt inför beach 2015. Det hela har slutat med att jag gått ner över 3kg! Att ändra på hela mitt sätt att äta har inte varit lätt men efter 4 veckor är jag värd en cheat day. Lite lustigt ändå att det som jag skrivit upp på mitt matschema för dagen är ganska precis så som en vanlig dag kunde se ut för 4 veckor sedan. Happy cheat day!
/LOUISE

No internet

2014-11-27 // 20:11:04 // life of louise // Kommentarer

Mys med världens bästa kille 💗
Hej hopp! Har dragit på mig en förkylning eller feber närmare bestämt men krigar på som vanligt. Gör det för matersättningen, hehe. Tänkte bara meddela att kommunen har bestämt sig för att gräva i mitt område så för tillfället har vi inget internet. Hoppas verkligen att det kommer igång imorgon och inte om två veckor som det tog när de grävde vid en kompis till mig. Ni får ha det gott så länge så hörs vi imorgon!
/LOUISE

sports band

2014-11-26 // 20:09:26 // new in // Kommentarer
Hej! Har spenderat min eftermiddag med Joel, vi gick på stan en stund och jag fick med mig lite julklappar och detta mobilband till mig själv. Har behövt ett sånt är hur länge som helst men har aldrig orkat lägga pengar på ett. Sprang på detta för 49:- på Kjell & company. Billigt och bra. Nu blir det ännu hårdare träning på gymmet när jag slipper ha mobilen i rump-fickan eller sportbhn. Haha!
/LOUISE

snart så!

2014-11-25 // 20:58:32 // life of louise // Kommentarer
Snaaaaaaart får jag träffa min bästisar igen, efter 11 veckor(!) Är helt slut efter dagen. Vaknade inte på riktigt förrän bort mot lunch efter att ha gått upp för tidigt efter en natt utan bra sömn. Har nu tidsrapporterat mina senaste pass så jag inte glömmer bort det och funderar på om jag ska ta tag i livet och städa bort de enorma högarna med ren tvätt från mitt skrivbord eller kolla på ensam mamma söker som jag missade igår. Båda samtidigt kanske.
/LOUISE

Jobb jobb jobb

2014-11-24 // 22:47:45 // life of louise // Kommentarer

Hej hopp!
Blev akut inkallad till jobbet direkt efter praktiken så har inventerat hela kvällen. Har nu ätit, kollat ph och duschat. Imorgon kommer bli minst lika hektisk med gym så fort det öppnar 06.30 praktik 08.00 och 15 ska jag jobba igen. 
Tur att jag är både morgonpigg och älskar att ha saker att göra!
/LOUISE

Days until

2014-11-24 // 12:17:21 // life of louise // Kommentarer
21 dagar till jag ska göra en förändring

30 dagar till julafton 

100 dagar till jag blir 19

187 dagar till Ayia Napa

199 dagar till STUDENTEN!
/LOUISE

q + a - brun utan sol

2014-11-23 // 18:37:21 // life of louise // Kommentarer
» Ida
hej! du brukar ju använda brun utan sol, hur gör du i ansiktet? tar du det där med eller var slutar du isf? :)

» Svar: Hej! Min brun utan sol går att ha i ansiktet så jag smörjer in ansiktet + det som syns om jag har linne i skolan dvs allt ovanför bhn (armar + bröst + lite rygg). Ett väldigt bra tips är att smörja in sig med ansiktskrän/bodylotion innan du BUSar då blir färgen mildare och mer naturlig samtidigt som man (jag i alla fall) får mindre fläckar!
Mitt allt ♥
Hej! Däckade i Joels soffa direkt efter jobbet i fredags, igår gjorde jag inget speciellt förutom att kolla på hockey i Vålberg och grina lite till the fault in our stars med Joel. Idag har vi tillsammans storstädat hans lägenhet och gjort fint innan han släppte av mig här hemma påväg till ännu en match. Har också tagit en sväng på rusta med mina päron och fick hem massa (läs massa) julpynt så har suttit och "monterat" julstjärnor den senaste timmen samtidigt som jag kollar resor. Vill så gärna till solen.
/LOUISE

hard work work

2014-11-21 // 14:46:00 // life of louise // Kommentarer
Hej hopp! Sitter och väntar på att åka iväg till jobbet. Klockan 22 får jag äntligen helg och åker då till min prins, as usual. Hoppas idag på att få en namnlapp men ska inte förvänta mig för mycket. Ska äta lite nu och kolla på det senaste avsnittet utav Geordie Shore. Om ni har tråkigt får ni gärna komma och köpa lite fredagsmys på Konsum Norrstrand! 
/LOUISE
 

Happy turtle

2014-11-20 // 20:57:00 // life of louise // Kommentarer

Bildbrist så fick bli en söt liten sköldpadda. Befinner mig fortfarande på rosa moln efter filmen igår. Så otroligt bra, längtar redan till nästa! Lite smått kär i Peeta efter böckerna så Joel får passa sig. Apropå Joel så ligger han och latar sig som vanligt så jag ska tvinga honom att hjälpa mig städa lite på mitt rum innan det är dags att sova innan en dag med praktik och jobb väntar imorgon. 
/LOUISE

Världens mest obekväma stol

2014-11-19 // 11:00:04 // life of louise // Kommentarer

Idag sitter jag i världens mest obekväma stol, är även ensam på hela avdelningen. Min handledare är sjuk och alla andra på kundbesök. Har läst klart sista delen i hunger games för att fördriva tiden. Passande då jag ska se filmen på bio ikväll! Eftersom jag är klar med boken ska jag väl rulla tummarna och fortsätta svara i telefon till lunch. 
/LOUISE

international business school

2014-11-18 // 20:46:46 // life of louise // Kommentarer
Förra veckan valde jag att beställa hem information från IBS angående utomlandsstudier. Om jag ska läsa vidare efter studenten ska det vara utomlands, helt klart. Har sedan 8an velat åka till Australien och plugga och nu när jag äntligen fått veta mer om hur man går tillväga för att faktiskt komma iväg känns det mycket verkligare. Spännande men samtidigt läskigt att lämna alla nära och kära i Sverige. IBS är en del utav STS som jag åkte på språkresa med så det käns trygt att i så fall välja dom att åka med. Ska fortsätta läsa bloggar tills jag stupar i säng som jag gjort de senaste timmarna.
/LOUISE

carpe diemade

2014-11-18 // 15:59:29 // life of louise // Kommentarer
En tbt-bild när jag och Jessica fångade dagen och kollade på soluppgången. Har överlevt även min andra dag på praktiken, idag har jag mest hållt på med fakturor. Sedan jag slutade vid 2 har jag jobbat med UF och tagit hand om min sjuka pappa. 
/LOUISE

Black bootcut

2014-11-17 // 18:50:33 // life of louise // Kommentarer

I lördags slog jag till på mina första bootcut jeans. Hittade dom på JC bergvik och jag fick dom för endast 499:-. De sitter jättebra på, benen ser smala ut (tyvärr inte längre mvh mini-ben) och rumpan ska vi inte ens börja prata om, jises, vart kom den ifrån?!
/LOUISE