new in - the perfect dress

2014-07-31 // 18:44:16 // new in // Kommentarer
Bikbok 49:-. Sprang runt som en galning här om dagen och letade födelsedagspresent till Joel men tog en snabb sväng på bikbok och hittade denna helt otroliga klänning på rean. Har aldrig ägt en skönare klänning, mer eller mindre lever i den nu. Med rätt styling går den att leva resten av livet i, både i skolan, hemma och på krogen. 
/LOUISE

saknad när den är som värst

2014-07-30 // 21:59:17 // life of louise // Kommentarer
Ikväll saknar jag min homie, min partner in crime och min Natalie. Har inte träffat henne sedan skolavslutningen och det är riktigt illa. Finns få personer jag har så roligt med som med min Natalie och jag längtar så efter att få sova över hos henne varje torsdag när skolan börjat igen. I love you man.
/LOUISE

new in - inför båvalla

2014-07-30 // 09:37:22 // new in // Kommentarer
Införskaffade mig dessa plagg inför Bråvalla, det har tagit lite tid innan jag fotade dom med andra ord. Allt kommer från H&M, linnena fyndade jag på rean och totalt betalade jag 200:- för allt. Börjar jobba 12 idag, och jag har börjat räkna ner timmarna jag har kvar att jobba. 14. Sedan frihet!
/LOUISE

something i need

2014-07-29 // 22:03:54 // life of louise // Kommentarer
 
Veckans drog är denna härliga låt. Spelas ofta och HÖGT i mina lurar eller i bilen. Gyrm låt att sjunga i ducshen också. 
/LOUISE

Monday night is datenight

2014-07-29 // 08:50:51 // life of louise // Kommentarer

Från natten i husbilen och firandet av vår 100dagars dejt. Blir mer och mer kär i denna man för var dag som går. Igår tvingade jag med mig Joel på jobbet hela dagen och efteråt kastade vi oss i poolen innan vi åkte till stan och åt. Tog en romantisk promenad hem och somnade som två stockar. Idag åker han hem så jag ska snart skjutsa in honom till tågstationen och säga hejdå på ett litet tag. 
/LOUISE

Bring My home to me

2014-07-27 // 20:22:53 // life of louise // Kommentarer

Idag har jag jobbat en snabbis, spöat Joel i minigolf på betong och blivit bjuden på glass i sen namnsdag-present. Mina kusiner som jag träffar ca en gång varannat år har även kommit hit idag så vi har spelat lite volleyboll i poolen och ätit pizza. Inatt ska jag och Joel sova i grannens husbil för att vi inte har sängplats till alla, spännande.
/LOUISE

det är gott att leva

2014-07-26 // 11:19:28 // life of louise // Kommentarer
Lite gott och blandat från igår när vi firade Amanda som fyller år idag, massa grattis till en utav mina älsta och bästa vänner! Hade en superkväll med massa superbra människor och jag fixade till och med en baldejt till studentbalen. De ni. Nu ska jag hoppa i poolen och njuta av solen och ikväll kommer Joel äntligen hit!
/LOUISE

if we only die once, i want to die with you

2014-07-25 // 13:07:00 // life of louise // Kommentarer
Mycket dramatisk dag idag, en tjej ramlade av sin häst precis när jag och Linnéa skulle sätta oss i vattnet och chilla. Själv fick jag panik medan alla andra skötte sig jättebra tills ambulansen hämtat upp henne. Annars har dagen gått hyfsat fort och som vanligt på fredagar är det godaste maten någonsin, förmodligen gick jag upp 3 kilo till. Spöade skiten ur ett gäng på kort innan jag åkte hem vid halv 2 och har sedan dess jobbat på bännan. Ska siesta lite nu innan jag ska klä på mig och åka till Amanda på kalas. 
/LOUISE

Helgens planer

2014-07-24 // 20:34:44 // life of louise // Kommentarer

Sitter i mitt rum, kollar Simpsons och svettas ihjäl. Har gått och trott att det är helg men jag har ett morgonpass kvar innan helg! Imorgon ska jag fira bästa Amanda som fyller 18 och på lördag kommer min Joel äntligen hit! Kommer bli en toppenhelg och nästa vecka ska jag börja ta tag i mitt liv, ser på mig att jag har gått upp otroligt mycket i vikt under hockey campet. En av tränarna hade gått upp 3kg förra veckan så jag vågar inte ens väga mig. Vår kock gör för god mat helt enkelt.
/LOUISE

invigning

2014-07-24 // 09:15:01 // life of louise // Kommentarer
Har idag invigt vår altan under frukosten, supermysigt att kunna sitta ute innan solen och värmern suger all energi ur kroppen. Ska hoppa i poolen nu och simma lite innan jobbet, vi får se hur det går idag med tanke på att jag satt och borrade i 6 timmar igår, kan inte greppa saker med ena handen idag.
/LOUISE

100 days

2014-07-23 // 21:27:53 // life of louise // Kommentarer
För 100 dagar sedan blev han min♥
100 dagar och 100 miljarder pussar senare älskar honom fortfarande så otroligt mycket, ibland så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Idag saknar jag honom, jag längtar efter hans blåa ögon, att kunna dra fingrarna genom hans hår och få lukta på honom i smyg. Jag längtar efter hans kramar och kyssar och sättet han drar mig intill sig när han sover. Jag älskar och saknar dig min älskade pojkvän, min prins, min Joel. Kom hit. 
/LOUISE

We dont have the time to be sorry

2014-07-23 // 09:12:16 // life of louise // Kommentarer

God morgon, här sitter jag i Klarälven och njuter av solen. Har alltid så lång rast mellan frukost och lunch på jobbet så nu när vädret är så otroligt bra passar jag och Linnéa på att vara ute en stund. Slutar 13 idag och då ska jag lägga mig i poolen istället.
/LOUISE

projekt altan

2014-07-22 // 11:04:29 // life of louise // Kommentarer
Har fått igång projektorn på jobbet så nu blir det swefilm mellan måltiderna! Sitter och äter lite brunch och ska snart sätta mig ute istället. Har hunnit med att både ta en powerwalk och simmat nu på morgonen Har även påbörjat projekt altan här hemma, så igår hann jag inte blogga då jag satt och skruvade hela kvällen. Samma sak bli idag efter jobbet, gissa vem som kommer sova gott inatt?
/LOUISE

Arter work after work

2014-07-21 // 08:50:11 // life of louise // Kommentarer

Från när jag och Jessica hade arter work förra veckan. Sitter i ishallen och kollar på när en grupp barn (99or?) har ispass som ett tappert försök att hålla mig vaken. Det går sådär. Min handledare är sjuk och hon jag jobbar med försov sig, fick alltså ta hela frukosten själv :) nej nu blir det soffhäng tills lunchen börjar. 
/LOUISE 

bitter

2014-07-20 // 19:38:36 // life of louise // Kommentarer
En av alla mina tåg-selifes från mina många timmar ombord på tåg och en bild på mina Halmstad amigos. Skulle egentligen varit ledig idag men bytte ett pass för att vara snäll, dock krisade det så fick jobba övertid, fatta vad bitter jag var i slutet. Tur i oturen var ändå att min granne ska vara med på hockeyskolan den här veckan så jag känner i alla fall en unge. Hann även sprigna ut och sola en timme mellan måltiderna. Resten av dagen har jag suttit i skugan och klagat på värmen mest för att Joel har haft sönder min madrass så jag inte kan ligga i poolen och svalka mig längre, storhandlat mat och ätit Spicy hot. 
/LOUISE